Ons Portfolio

Eerder opgeleverde projecten en hun resultaten.

 

Onze Succes Verhalen

‘Daar zijn we trots op!’

 

Wij maken effectieve websites voor iedere ondernemer. Klein of groot, wij hebben een passende oplossing voor iedereen. Daarnaast zetten wij onze klanten op #1 binnen hun branche of werkgebied met ijzersterke online marketing. Met meer dan 8 jaar ervaring hebben wij over de afgelopen jaren mooie succesverhalen mede mogelijk gemaakt. OneStep Media is gevestigd in Nijmegen en werkzaam door heel Nederland.

Inci Hair and More

Ieder z’n Vak

Dit zegt Edith over ons:

“Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service van OneStep Media. Thisisnotapizza is een mooie overzichtelijke webshop geworden. Bas reageert snel, vakkundig, uitgebreid op elke vraag tijdens de bouw en after-sales. ‘Ontzettend bedankt voor al het geduld dat je hebt gehad. Het eindresultaat mag er zijn!’”

This is not a Pizza!

Klimaatkast Huren

Metropole Classic Cars

Dit zegt Inci over ons:

“Ik heb mijn website laten maken door Bas Homan van OneStep Media. Hier ben ik zeer tevreden over. Bas denkt heel goed mee over de mogelijkheden hoe de website vorm gegeven kan worden. Hij werkt effectief en efficiënt. Voor vragen die ik heb, kan ik hem snel bereiken om tot een oplossing te komen. Tevens merk ik aan Bas dat hij zijn werk met passie doet en dat maakt ook het verschil. ‘Ga zo door Bas!’”

de Parel van Wamel

Opgeruimd en Wel

2moof / Bert Schoeren

Makelaar Dukenburg

de Beste Makelaar voor U

Ja, ik wil ook een
online succes verhaal:

Vrijblijvende offerte

‘Voor jouw online succes verhaal’

 

Mogen wij ook voor jou een online succes verhaal creeëren? Wij staan te popelen om voor je aan de slag te gaan! Vul vrijblijvend je gegevens in en wij komen met een passend voorstel voor jouw online succes verhaal.

Offerte op maat

Passend bij je budget

Informatief of voor Conversie

Website of Webshop

Inzicht in kosten

100% gratis en vrijblijvend

Gegarandeerd een succes verhaal

 Of bel direct met Bas op 06 – 16044002

 Of klik hier om direct met Bas te bellen