Over ons

Online marketing bureau
OneStep Media

OneStep Media is een online marketing bureau uit Nijmegen gespecialiseerd in web design, web development en online marketing in de vorm van SEO & SEA voor dienstverleners en lokale bedrijven. Opgericht in 2017 en met ruime ervaring zorgt OneStep Media er dagelijks voor dat dienstverleners en lokale bedrijven online vindbaar & zichtbaar worden door het ontwerpen en bouwen van unieke, professionele websites welke hoog scoren in Google.

Kleinschalig en vol enthousiasme staan wij dagelijks klaar voor onze klanten. Ons doel is dan ook om jouw onderneming zo professioneel en succesvol mogelijk online vindbaar en zichtbaar te maken.

Aangenaam!
Maak kennis met ons

Door te werken met één vast aanspreekpunt in combinatie met een ruim netwerk aan ervaren ZZP’ers lukt het ons om de kosten voor onze bedrijfsvoering laag te houden en daarmee websites & online marketing aan te bieden tegen scherpe tarieven. Zo krijg je bij OneStep Media wel de kwaliteiten, niet de onnodig hoge kosten.

Bas
Marketeer & Webdeveloper

Als eigenaar van OneStep Media houd ik mij dagelijks bezig met klantcontact. Tevens werk ik doorlopend aan slimme marketing campagnes en mooie functionele websites.

Zzp’ers
In diverse werkgebieden

Met een groot netwerk aan programmeurs, grafisch vormgevers, copywriters en IT ondersteuners bieden wij altijd betaalbare totaalpakketten aan.

Kom jij erbij?
Neem contact op!

OneStep Media groeit, daarom zijn wij altijd opzoek naar zzp’ers in diverse werkgebieden die ons kunnen ondersteunen bij onze werkzaamheden.

Websites & marketing door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Van mooie resultaten worden we blij en dat delen we ook graag met elkaar. Wij houden van persoonlijk contact en staan altijd open voor een gesprek of brainstormsessie, ook na lancering van je website of online marketing campagne.

Voordelen van OneStep Media

 • Kleinschalig en lokaal: Persoonlijk contact is de norm
 • Wij denken met je mee: We adviseren je graag bij iedere stap
 • Hoge kwaliteit: Hoge resultaten van goede kwaliteit

Hoe groot is jullie team?

Dat is volledig afhankelijk van de opdrachten. Bas is het vaste aanspreekpunt van OneStep Media en werkt doorgaans aan slimme marketing campagnes en functionele websites. Aanvullend werken wij met een groot netwerk van vaste ZZP’ers op het gebied van design, development, marketing, IT, copywriting en meer!

Deze manier van werken voorkomt dat wij moeten investeren in hoge premies, dure kantoorpanden en een arsenaal aan computers en telefoons. Dit voordeel geven wij weer terug aan jou als klant, door onze tarieven scherp in de markt te zetten.

Jullie werken met ZZP'ers, is dat wel slim?

Juist héél slim! Doordat wij geen vaste mensen in dienst hebben is er geen noodzaak voor een groot en duur kantoorpand, hoge premies, aanvullende verzekeringen en dure computers en telefoons. Zo lukt het ons om ons uurtarief laag te houden, zeker t.o.v. de concurrentie.

Echter lukt het ons wel om de kwaliteit te bieden die je wellicht van een groot bureau zou verwachten. Met één vast aanspreekpunt heb je altijd korte lijntjes en persoonlijk contact.

Tevens ben je altijd welkom bij ons op kantoor in Nijmegen, voor een persoonlijk gesprek of brainstormsessie.

Hebben jullie een fysiek kantoor?

Jazeker, wij hebben een eigen kantoor in Nijmegen waar je altijd welkom bent voor een vrijblijvende kennismaking of brainstorm sessie!

Met wie kan ik contact opnemen?

Bas is het vaste aanspreekpunt. Hij staat je dan ook graag te woord en adviseert je over de mogelijkheden voor jouw online vindbaar en zichtbaarheid. Bel vrijblijvend naar 024 2022 029 of mail Bas op info@onestepmedia.nl.

Welke regio zijn jullie actief?

OneStep Media is gevestigd in Nijmegen. Wij werken vanuit Nijmegen voor bedrijven in heel Nederland.

Online vindbaar & zichtbaar worden?

Neem vrijblijvend contact op!

  ? Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

  Online vindbaar & zichtbaar worden?

  Neem vrijblijvend contact op!

   ? Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.