Metropole – Maatwerk website


Laatst bijgewerkt op 23 januari 2024
Gepubliceerd op 20 april 2023


Artikel van Bas
Schrijft over websites en SEO
portfolio metropole
portfolio metropole
Maatwerk website

Metropole

OneStep Media heeft een maatwerk website ontworpen en gebouwd voor het bedrijf Metropole uit Druten. De website is volledig aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van het bedrijf en zorgt voor een naadloze online ervaring voor hun bezoekers. Via het eigen ticket systeem kan men met een QR code gemakkelijk toegangskaarten of cadeaubonnen kopen.

De website van Metropole is gebruiksvriendelijk en intuïtief, met een strak en modern ontwerp dat perfect past bij het imago van het bedrijf. De inhoud is gemakkelijk te vinden en te navigeren, wat resulteert in een vlotte en aangename ervaring voor de bezoekers.

Bovendien is de website volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor het voor potentiële klanten makkelijk is om het bedrijf online te vinden. Metropole heeft door deze website een sterke online aanwezigheid opgebouwd en kan nu gemakkelijker met klanten communiceren en hen van dienst zijn.

portfolio metropole
bas
Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas
Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!