Reviews

Wat klanten over ons zeggen

 

Klanten beoordelen ons met 5 sterren

‘Voor onze kwaliteit, persoonlijke aanpak en resultaten’

Met meer dan 8 jaar ervaring werken wij iedere dag opnieuw met veel plezier en passie voor onze klanten. Mede daarom beoordelen klanten ons dan ook met 5 van de 5 sterren. Iets waar wij natuurlijk maar al te trots op zijn.

Angela Kilkens / Kompas Mengelmoes

Webshop

“Kompas Mengelmoes is erg blij met de website /webshop. Bas van OneStep Media werkt snel, komt zijn afspraken na en werkt voor een schappelijke, prijs-geen uurtje factuurtje-. Als maatschppelijk ondernemer stellen wij dit zeer oprijs! Dankjewel Bas!”

Eva Stam / deParelvanWamel

Webshop

Nog mijn dank voor al je engelen geduld, enthousiasme, en samenwerking voor het maken van mijn website. Zoals je weet ben ik niet zo goed in uitleg geven, een digitbeet, en kan ik lekker chaotisch zijn, ondanks dat wist jij er altijd raad mee!! Ben echt reuze blij met het resultaat en wat ook super is, dat ik altijd terecht kan met vragen bij je, heel fijn!

2moof.com

Webshop

“Prettige samenwerking en met een mooi resultaat. Zeer tevreden!!”

Karen van Keeken

Website

“Een absolute topper in zijn vakgebied!
Bas denkt ontzettend goed mee en werkt zeer snel.

Onze website is bij OneStep Media in goede handen!”

Video Bros

Website

“Super tevreden met onze nieuwe website www.videobros.nl. Ten eerste heeft hij gewoon een hele mooie website voor ons gebouwd. Maar daarnaast was het ook super fijn samenwerken met Bas omdat hij goed bereikbaar is en altijd bereid is om te helpen. Aanrader!”

Job Hendrikus Vern

Webshop

“Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft Bas Homan voor mij een webshop gemaakt die door Bas zijn gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan. Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

Karen van Keeken

Website

“Bas van OneStep media heeft aan meer dan onze verwachtingen voldaan.
Het is ontzettend fijn te weten dat zoiets belangrijks als je eigen website bij OneStep Media in goede handen is!”

Bert

Website

“Zeer mooie site Bas !! En bedankt voor de prettige samenwerking.”

Eveline Vermeeren

Website

“De samenwerking met Bas van OneStep Media verliep erg prettig. Bas verwerkte snel mijn opmerkingen en aanvullingen. Hij denkt actief mee, reageert snel op mails en vragen. Mede dankzij zijn creativiteit en betrokkenheid is mijn website precies geworden zoals ik voor ogen had.”

Bob B

Website & Online Marketing

Aanrader 👍

Peggy Janssen

Webshop

“Ik heb met erg veel plezier met Bas mijn website gemaakt. Hij snapt waar hij het over heeft, begrijpt de wensen van de klant en vertaalt dat naar een mooie, functionale site. Ook wanneer je vastloopt bij het beheer, staat OneStep Media altijd voor je klaar. Ik ben er blij mee!”

Bionicle

Website & SEO

“Uitstekend werk voor een prima prijs!”

Jacqueline Hilberdink

Website

“Onder de bezielende begeleiding van Bas Homan van OneStep Media heb ik mijn website gemaakt. Met veel geduld en vooral heel veel persoonlijke aandacht heeft hij mij geleerd hoe ik mijn eigen website kon ontwerpen. Bas is ontzettend vriendelijk, kundig en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Een echte aanrader!”

Inci Yilmaz

Website

“Ik heb mijn website laten bouwen door OneStep Media. Hier ben ik zeer tevreden over. Ze denken heel goed mee over de mogelijkheden hoe de website vorm gegeven kan worden. Ze werken effectief en efficiënt. Voor vragen die ik heb, kan ik snel iemand bereiken. Tevens merk ik dat men hun werk met passie doen en dat maakt ook het verschil!”

Bas

Website

“5 sterren”

Sijke ter Bork

Website

“OneStep Media is een goed bedrijf”

Jacco

Website

“Zeer tevreden over de samenwerking met OneStep Media. Komt afspraken goed na en is erg vriendelijk.

Super tevreden over het eindresultaat!”

Job A

Website & SEO

“Zeer te vreden over OneStep Media. Flexibel, persoonlijk en professioneel.”

Kjelt K

Website

“Website laten maken door OneStep Media. Erg tevreden en direct ook goed vindbaar in de zoekmachines. Aanrader voor velen.”

‘Wij werken o.a. voor deze bedrijven:’

Mogelijkheden bespreken?
Wij staan je graag te woord.

Mogelijkheden bespreken?

‘Wij staan je graag te woord.’

 

Ook samen werken met een online marketing bureau uit Nijmegen? Wij staan je graag te woord. Maak gebruik van het contact formulier of bel ons direct op 024 – 2022 029.

De voordelen van OneStep Media uit Nijmegen
 

Lokaal aanwezig

Kennis van de Nijmeegse doelgroep

Alles op alles voor het beste resultaat

Een persoonlijk aanspreekpunt

Of bel direct met Bas op 024 – 2022 029

 Klik hier om direct met Bas te bellen