Voor onze kwaliteit, persoonlijke aanpak en resultaten

Klanten beoordelen ons met 4,9 sterren

Met jaren aan ervaring werken wij iedere dag opnieuw met veel plezier en passie voor onze klanten. Mede daarom beoordelen klanten ons dan ook met 4,9 van de 5 sterren. Iets waar wij natuurlijk maar al te trots op zijn.

“Tja, je hebt de ‘Wizard of Oz’ en je hebt de ‘Wizard of Nijmegen’!

Ik sta iedere keer weer versteld van Bas zijn kennis van zaken, maar ook over de wijze waarop hij mij als klant begeleid. Helemaal TOP!!!”

Rob Frauenfelder

“De samenwerking met Bas voor onze nieuwe website, was een mooi en creatief proces. En het eindresultaat mag er zeker zijn. Bas, keep up the good work. En we kunnen OneStep Media van harte aanbevelen.”

Autorijschool Dyane

“Prettige samenwerking en met een mooi resultaat. Zeer tevreden!!”

2moof.com

“OneStep Media heeft een mooie website voor ons gebouwd en staat altijd klaar met snelle en goede service!”

Ieder z'n Vak

“Super tevreden met onze nieuwe website www.videobros.nl. Ten eerste heeft hij gewoon een hele mooie website voor ons gebouwd. Maar daarnaast was het ook super fijn samenwerken met Bas omdat hij goed bereikbaar is en altijd bereid is om te helpen. Aanrader!”

Video Bros

“Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft Bas voor mij een webshop gemaakt die door Bas zijn gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan. Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

Job Hendrikus Vern

“Bas van OneStep media heeft aan meer dan onze verwachtingen voldaan.
Het is ontzettend fijn te weten dat zoiets belangrijks als je eigen website bij OneStep Media in goede handen is!”

Karen van Keeken

“Zeer mooie site Bas !! En bedankt voor de prettige samenwerking.”

Bert

“De samenwerking met Bas van OneStep Media verliep erg prettig. Bas verwerkte snel mijn opmerkingen en aanvullingen. Hij denkt actief mee, reageert snel op mails en vragen. Mede dankzij zijn creativiteit en betrokkenheid is mijn website precies geworden zoals ik voor ogen had.”

Eveline Vermeeren

“Aanrader”

Bob B

“Ik heb met erg veel plezier met Bas mijn website gemaakt. Hij snapt waar hij het over heeft, begrijpt de wensen van de klant en vertaalt dat naar een mooie, functionale site. Ook wanneer je vastloopt bij het beheer, staat OneStep Media altijd voor je klaar. Ik ben er blij mee!”

Peggy Janssen

“Uitstekend werk voor een prima prijs!”

Bionicle

“Onder de bezielende begeleiding van Bas van OneStep Media heb ik mijn website gemaakt. Met veel geduld en vooral heel veel persoonlijke aandacht heeft hij mij geleerd hoe ik mijn eigen website kon ontwerpen. Bas is ontzettend vriendelijk, kundig en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Een echte aanrader!”

Jacqueline Hilberdink

“Ik heb mijn website laten bouwen door OneStep Media. Hier ben ik zeer tevreden over. Ze denken heel goed mee over de mogelijkheden hoe de website vorm gegeven kan worden. Ze werken effectief en efficiënt. Voor vragen die ik heb, kan ik snel iemand bereiken. Tevens merk ik dat men hun werk met passie doen en dat maakt ook het verschil!”

Inci Yilmaz

“5 sterren”

Bas

“Zeer tevreden over de samenwerking met OneStep Media. Komt afspraken goed na en is erg vriendelijk. Super tevreden over het eindresultaat!”

Jacco

“Zeer te vreden over OneStep Media. Flexibel, persoonlijk en professioneel.”

Job A

“Website laten maken door OneStep Media. Erg tevreden en direct ook goed vindbaar in de zoekmachines. Aanrader voor velen.”

Kjelt K

“Een absolute topper in zijn vakgebied!
Bas denkt ontzettend goed mee en werkt zeer snel.
Onze website is bij OneStep Media in goede handen!”

Karen van Keeken

“OneStep Media heeft voor ons een nieuwe maatwerk website ontworpen en gebouwd en er tevens voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn als makelaar in en rondom ons werkgebied.

Tevens heeft OneStep Media onze sociale media kanalen opnieuw ingericht en een professionele uitstraling gegeven.

Wij zijn erg tevreden over OneStep Media, met Bas als contactpersoon. Ieder bedrijf welke professioneel zijn of haar website en marketing wilt uitbesteden raden wij OneStep Media van harte aan!”

Homan Makelaardij

“OneStep Media is een goed bedrijf”

Sijke ter Bork

“Altijd geweldige en snelle service!”

Jochem van der Staaij

“OneStep Media onderhoudt mijn website en zorgt dat die up to date en stabiel blijft. Incidentele problemen worden snel en vakkundig opgelost. De communicatie is resultaatgericht en prettig.”

Ton Roumen

“Kompas Mengelmoes is erg blij met de website /webshop. Bas van OneStep Media werkt snel, komt zijn afspraken na en werkt voor een schappelijke prijs. Geen uurtje factuurtje. Als maatschappelijk ondernemer stellen wij dit zeer op prijs! Dankjewel Bas!”

Angela Kilkens / Kompas Mengelmoes

“Nog mijn dank voor al je engelen geduld, enthousiasme, en samenwerking voor het maken van mijn website. Zoals je weet ben ik niet zo goed in uitleg geven, een digitbeet, en kan ik lekker chaotisch zijn, ondanks dat wist jij er altijd raad mee!! Ben echt reuze blij met het resultaat en wat ook super is, dat ik altijd terecht kan met vragen bij je, heel fijn!”

Eva Stam / deParelvanWamel

“Bas luistert heel goed naar wat de wensen zijn, vertaalt dit in een uitstekende offerte en plan en zet dit daarna om in een prachtige website. Ook na de bouw biedt hij alle service en ondersteuning in het verder fine tunen en optimaliseren van de webshop. Als ik het nog een keer zou doen, zou ik hem zeker weer kiezen!”

E Cretier / AV-Outlet
bas
Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas
Zichtbaar & vindbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!