Taxatie Trend – Maatwerk website

Maatwerk website

Taxatie Trend

Taxatie Trend is een bedrijf dat gespecialiseerd is in taxaties van onroerend goed. Voor hun online aanwezigheid wilden ze een website die niet alleen professioneel oogt, maar ook aansluit bij hun waarden van klantgerichtheid en expertise. OneStep Media heeft daarom een op maat gemaakte website ontworpen en gebouwd in het CRM-systeem WordPress.

Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke website die de bezoeker snel en eenvoudig door de verschillende diensten van Taxatie Trend leidt. De website bevat ook handige tools zoals een online afsprakenplanner en een offerteaanvraagformulier.

OneStep Media heeft tijdens het ontwerpproces nauw samengewerkt met Taxatie Trend om hun specifieke wensen en behoeften te begrijpen en te integreren in het ontwerp. Het eindresultaat is een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de kernwaarden van Taxatie Trend weerspiegelt en de gebruiker een optimale ervaring biedt.

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!