Een website laten maken

Professionele en op maat gemaakte website laten maken.

 

Een vindbare website laten maken

‘Laat een website maken die vindbaar en zichtbaar is’

 

Ben je ondernemer en wil je een website laten maken? Wil je meer bezoekers, leads en klanten genereren via je website? Laat de Experts van OneStep Media je dan helpen bij het ontwerpen en bouwen van jouw droom website! Samen ontwikkelen we een krachtige plek op ’t internet waar al je potentiële klanten je kunnen vinden. Met een responsive design ben je goed zichtbaar op zowel mobiel, tablet als computers. Daarnaast verzorgen wij de vindbaarheid in zoekmachines en krijg je zelf gemakkelijke beheer mogelijkheden. Ook denken wij graag mee in de vorm van conversie en marketing op diverse platformen.

Restaurant Merano

2500+ unieke bezoekers per maand
14+ nummer #1 posities in Google.

Homan Makelaardij

1000+ unieke bezoekers per maand
900+ posities gestegen in 2 maanden

Ieder z’n Vak

650+ unieke bezoekers per maand
85% meer contact aanvragen

Complete Basis, Premium of Marketing website

‘Een passend pakket voor elke ondernemer’

 

Bij OneStep Media kun je een website laten maken met behulp van een van onze 3 pakketten. Met ons Complete Basis pakket heb je tegen een scherp tarief een professionele website die aan al je wensen voldoet. Perfect om bijvoorbeeld in te zetten als informatieve website over je bedrijf, of zelfs als kleinschalige webshop. Kies je voor ons Complete Basis pakket dan verwerken wij je huisstijl en gewenste aanpassingen in een uniek ontworpen vormgeving die past bij je bedrijf.

Bij ons Premium pakket gaan we net een stapje verder en ontwerpen en ontwikkelen wij een volledig maatwerk website welke exact aansluit bij de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast bied ons Premium pakket de mogelijkheden voor een professionele webshop of op maat gemaakte systemen.

Wil je echt online scoren? Dan zit je goed met ons Marketing pakket. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij je SEO rankings of Campagnes op Social Media in combinatie met een effectieve website voor meer leads, klanten en bezoekers.

‘Wij werken o.a. voor deze bedrijven:’

Mogelijkheden bespreken? Wij staan je graag te woord.

Mogelijkheden bespreken?

‘Wij staan je graag te woord.’

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Wij staan je graag te woord. Maak gebruik van het contact formulier of bel ons direct op 024 – 2022 029.

Offerte op maat Passend bij je budget Informatief of voor Conversie Website of Webshop Inzicht in kosten 100% gratis en vrijblijvend Gegarandeerd een succes verhaal

 Of bel direct met Bas op 024 – 2022 029

 Klik hier om direct met Bas te bellen