Website laten maken

Jouw nieuwe website maken we tegen een scherp tarief en volledig op maat. Zo voldoet je nieuwe website aan al je wensen en verwachtingen. Jouw nieuwe website werkt goed op alle gangbare apparaten en wordt goed gevonden in Google. Tevens wordt je nieuwe website gebouwd met een logische indeling en maken we hem lekker snel.

 • Gebruiksvriendelijke websites met conversie en marketing in het achterhoofd
 • Thema of maatwerk websites. Al vanaf 1120,- all in
 • Snelle websites die geschikt zijn voor alle apparaten

Met een website van OneStep Media kom je professioneel voor de dag en dat helpt om jouw bedrijf (online) verder te laten groeien.

maatwerk website
maatwerk website
Website laten maken door OneStep Media

Dit mag je van ons verwachten

Met een professionele website presenteer je jouw bedrijf optimaal online. Door middel van een (uniek) professioneel design en eventueel maatwerk development, verzeker je jezelf van een professionele website welke jaren meegaat.

Voordelen van OneStep Media

 • Oplossingen voor iedereen: van sjablonen tot 100% maatwerk
 • Een snelle website: daar zorgen wij voor
 • Modern en voor elk apparaat: onze websites worden mobiel vriendelijk gemaakt

Contact opnemen  Kom vrijblijvend met ons in contact!

  ? Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

  Kan ik mijn website straks zelf aanpassen?

  Ja, je nieuwe website wordt opgeleverd met een gemakkelijke builder zodat je zelf tekst, foto’s, video’s en andere content elementen kan toevoegen en aanpassen.

  Zorgen jullie ook voor het onderhoud?

  Ja, jouw nieuwe website komt met een onderhoudsovereenkomst welke ervoor zorgt dat jouw website altijd up-to-date is op gebied van techniek maar ook beveiliging.

  Kan ik terugvallen op support?

  Ja, wij staan voor je klaar bij vragen of problemen. Kom je er even niet uit of is het te druk? Wij denken graag met je mee.

  Werkt mijn nieuwe website ook op mobiel?

  Ja, je nieuwe website wordt responsive gemaakt wat inhoudt dat deze goed werken op de computer, tablet en natuurlijk mobiel.

  Werken jullie met thema's?

  Dat is afhankelijk van je pakket keuze. Wanneer je kiest voor een maatwerk website dan is jouw website ook echt 100% uniek. Wij ontwerpen en bouwen dan een volledig maatwerk website. Kies je voor een thema website, dan bieden wij de keuze uit meer dan 2000 vooraf gemaakte thema’s.

  “Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft OneStep Media voor mij een webshop gemaakt die door de gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan.

  Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

  Job Hendrikus Vern

  “OneStep Media heeft voor ons een nieuwe maatwerk website ontworpen en gebouwd en er tevens voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn als makelaar in en rondom ons werkgebied.

  Wij zijn erg tevreden over OneStep Media, met Bas als contactpersoon. Ieder bedrijf welke professioneel zijn of haar website en marketing wilt uitbesteden raden wij OneStep Media van harte aan!”

  Homan Makelaardij

  Tarieven website laten maken

  De kosten voor onze websites bestaan uit een eenmalig bedrag voor het realiseren van jouw nieuwe website en een maandelijks terugkerend bedrag voor het doorlopende onderhoud en updates van de website.

  Meest gekozen
  v.a.1960
  voor de gevestigde ondernemer

  Maatwerk website

  Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en professionele website

  • Uniek maatwerk webdesign
  • Geschikt voor desktop en mobiel
  • Snel en Google vriendelijk
  • Zelf teksten en foto's aanleveren Je zorgt zelf voor teksten en foto's voor je nieuwe website. Wil je dit uitbesteden en volledig ontzorgt worden? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.
  • Tot 10 pagina's gevuld met content Wij vullen tot 10 pagina's met jouw eigen teksten en foto's. Heb je er behoefte aan dat wij meer pagina's voor je invullen? Dan kan dit in overleg met een urenschatting vooraf.
  • Onbeperkt zelf pagina's toevoegen Je kunt zelf zoveel pagina's toevoegen als je wilt
  • Tot 2 correctie rondes
  v.a.2920
  voor de gevestigde ondernemer

  Maatwerk SEO website

  Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en vindbare website

  • Alles uit het maatwerk website pakket
  • SEO content strategie opzetten
  • Linkbuilding strategie opzetten
  • Technische SEO optimalisatie
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Concurrentie onderzoek
  • Voor een vindbare website in Google

  Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!


   Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

   Jouw online visitekaartje

   Een passende en professionele website

   Naast het maken van een mooie en unieke website wil je natuurlijk ook dat jouw nieuwe website professioneel overkomt, goed in elkaar zit, gebruiksvriendelijk is en zorgt voor meer leads en klanten. Jouw nieuwe website wordt dan ook ontworpen en gebouwd met de gebruiksvriendelijkheid en conversie in het achterhoofd.

   Door vanaf de start zaken als gebruiksvriendelijkheid, conversie en vindbaarheid in het achterhoofd te houden bouwen we samen aan een duurzame en future-proof website om jaren van te genieten.

   maatwerk website
   maatwerk webshop ok

   “Kompas Mengelmoes is erg blij met de website /webshop. Bas van OneStep Media werkt snel, komt zijn afspraken na en werkt voor een schappelijke prijs. Geen uurtje factuurtje. Als maatschappelijk ondernemer stellen wij dit zeer op prijs! Dankjewel Bas!”

   Angela Kilkens / Kompas Mengelmoes

   “Nog mijn dank voor al je engelen geduld, enthousiasme, en samenwerking voor het maken van mijn website. Zoals je weet ben ik niet zo goed in uitleg geven, een digitbeet, en kan ik lekker chaotisch zijn, ondanks dat wist jij er altijd raad mee!! Ben echt reuze blij met het resultaat en wat ook super is, dat ik altijd terecht kan met vragen bij je, heel fijn!”

   Eva Stam / deParelvanWamel

   Veel gestelde vragen

   Hier vind je antwoord op veel gestelde vragen over een website laten maken

   Wat houdt maatwerk in?

   Een maatwerk website is ook echt maatwerk. Aan de hand van de informatie uit de intake wordt er een uniek webdesign voor jouw nieuwe website ontwikkeld. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met je huisstijl en aanvullende design wensen.

   Ook de ontwikkeling van het design naar een technisch werkende website gebeurt op maat. Zo verzekeren we dat je over een unieke website beschikt welke ook in de toekomst gemakkelijk uit te breiden is.

   Bij onze maatwerk websites werken we tevens met een gemakkelijke builder voor de content zodat je ook zelf in staat bent tot het bijwerken / bijhouden van je eigen website. Kom je er niet uit of heb je de tijd niet? Dan staan wij uiteraard voor je klaar.

   Wat houdt een thema website in?

   Een thema website is website die met behulp van thema’s wordt opgezet. Je hebt keuze uit ruim 2000 voor gemaakte webdesign sjablonen. Deze sjablonen worden aangepast aan jouw eigen huisstijl en logo zodat je een unieke eigen website hebt.

   Een thema website is ideaal voor bijvoorbeeld startende ondernemers en hobbyisten. Met een thema website creëren we een betaalbare maar professionele website.

   Gemiddelde doorlooptijd

   De gemiddelde doorlooptijd van een maatwerk website is 4 tot 6 weken vanaf het moment dat er gestart kan worden met de opdracht. In de eerste 1 tot 2 weken gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw nieuwe website. Als deze gereed is maken we een (vaak online) afspraak om samen het design door te spreken.

   De 3e en 4e week staan gepland voor het ontwikkelen van jouw nieuwe maatwerk website aan de hand van het ontwerp. In de 5e tot 6e week vullen we jouw website met content en voeren we de eventuele feedback door. Aan het eind van deze periode is jouw website klaar voor lancering.

   Wat kost een nieuwe website?

   De kosten voor een nieuwe website is afhankelijk van je wensen en verwachtingen. Om het je gemakkelijker te maken hebben wij 3 pakketten opgesteld welke naar wens op maat te maken zijn.

   Thema website: v.a. 1120,-

   Maatwerk website: v.a. 1960,-

   Maatwerk SEO website: v.a. 2800,-

   Meer weten over onze websites? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

   Houden jullie rekening met zoekmachine optimalisatie? (SEO)

   Ja, al onze maatwerk websites worden met snelheid en vindbaarheid in het achterhoofd gebouwd. Kies je voor ons ‘Maatwerk SEO website’ pakket dan zorgen wij ook voor een uitgebreid zoekwoorden onderzoek en schrijven wij 15 SEO dienst- / plaats pagina’s waarmee je website vindbaar wordt op de voor jou belangrijke zoektermen.

   Kan ik de hosting / het onderhoud door jullie laten uitvoeren?

   Jazeker, wij hebben jarenlange ervaring met het beheren van websites. Je doet er dan ook goed aan om het beheer van je website uit handen te geven aan professionals. Dan kan bij ons met onze WordPress Onderhoud & Updates pakketten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

   Zijn jullie websites mobiel vriendelijk?

   Jazeker, al onze websites worden gemaakt zodat ze geschikt zijn voor mobiel, tablet en de computer.

   Werken jullie met vaste prijzen?

   Ja, om je een goed idee te geven van de mogelijkheden en kosten hebben wij 3 vaste pakketten vastgesteld. Heb jij net iets meer nodig dan in onze pakketten zit? Dan maken wij een vrijblijvende prijsopgave vooraf. Zo voorkomen we verassingen achteraf.

   Hoe zit het met de invulling van de website?

   Afhankelijk van je pakket keuze vullen wij 3 tot 6 pagina’s voor je. Dit houd in dat wij samen afspreken welke pagina’s nodig zijn en daarvoor teksten en bijpassende afbeeldingen verzorgen. Dit doen wij in overleg met desgewenst input vanuit jouzelf. Daarnaast is het mogelijk om in overleg meer pagina’s door ons te laten vullen en uiteraard heb je de mogelijkheid om zelf zoveel pagina’s toe te voegen als je wilt via de gemakkelijker website builder.

   “OneStep Media heeft voor ons een nieuwe maatwerk website ontworpen en gebouwd en er tevens voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn als makelaar in en rondom ons werkgebied.

   Wij zijn erg tevreden over OneStep Media, met Bas als contactpersoon. Ieder bedrijf welke professioneel zijn of haar website en marketing wilt uitbesteden raden wij OneStep Media van harte aan!”

   Homan Makelaardij

   “Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft OneStep Media voor mij een webshop gemaakt die door de gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan.

   Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

   Job Hendrikus Vern

   Website laten maken in heel Nederland:

   Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Door onze slimme werkwijze en het gemak van online afspraken maakt het niet uit waar jouw onderneming gevestigd is. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Nijmegen om samen te sparren over jouw nieuwe website, of we plannen dit gemakkelijk in via diverse online meetings of per telefoon!

   bas
   Website laten maken?

   Neem vrijblijvend contact op!

    Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

    bas
    Website laten maken?

    Neem vrijblijvend contact op!

     Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.