Een website laten maken

Professionele en op maat gemaakte website laten maken.

 

Een website laten maken voor meer leads

‘Laat een wesite maken die zorgt voor meer leads en klanten’

 

Ben je ondernemer en wil je een website laten maken? Wil je meer bezoekers, leads en klanten genereren via je website? Laat de Experts van OneStep Media je dan helpen bij het ontwerpen en bouwen van jouw droom website! Samen ontwikkelen we een krachtige plek op ’t internet waar al je potentiële klanten je kunnen vinden. Met een responsive design ben je goed zichtbaar op zowel mobiel, tablet als computers. Daarnaast verzorgen wij de vindbaarheid in zoekmachines en krijg je zelf gemakkelijke beheer mogelijkheden. Ook denken wij graag mee in de vorm van conversie en marketing op diverse platformen.

01

Informatief of Conversie

Wij ontwikkelen websites van A tot Z. Of het nu gaat om een informatieve of converterende website. Samen ontwikkelen we een web site die de gewenste doelen bereikt en dient als dé centrale plek van je (online) onderneming.

02

Uniek en op Maat

Om jezelf te onderscheiden van de rest zorgen wij ervoor dat je uniek en volledig op maat online bent. Wij ontwerpen en ontwikkelen altijd een 100% unieke web site door middel van een persoonlijk ontwerp zonder het gebruik van standaard thema’s of sjablonen. Daarmee ontwikkelen we een web site als geen ander.

03

Gemaakt door Experts

Met meer dan 8 jaar ervaring en een team van ervaringsrijke deskundige zetten wij alles op alles om van jouw web site een succesverhaal te maken. We gaan samen voor een langdurige en succesvolle samenwerking voor het best mogelijke eind resultaat.

Metropole Druten

website laten maken

Dit zegt Eveline over ons:

“De samenwerking met Bas van OneStep Media verliep erg prettig. Bas verwerkte snel mijn opmerkingen en aanvullingen. Hij denkt actief mee, reageert snel op mails en vragen. Mede dankzij zijn creativiteit en betrokkenheid is de website van Claver Creatieve Coaching precies geworden zoals ik voor ogen had.”

Bekijk ons volledige Portfolio

Complete Basis, Premium of Marketing website

‘Een passend pakket voor elke ondernemer’

 

Bij OneStep Media kun je een website laten maken met behulp van een van onze 3 pakketten. Met ons Complete Basis pakket heb je tegen een scherp tarief v/a 599,- een professionele website die aan al je wensen voldoet. Perfect om bijvoorbeeld in te zetten als informatieve website over je bedrijf, of zelfs als kleinschalige webshop. Kies je voor ons Complete Basis pakket dan verwerken wij je huisstijl en gewenste aanpassingen in een uniek ontworpen vormgeving die past bij je bedrijf.

Bij ons Premium pakket gaan we net een stapje verder en ontwerpen en ontwikkelen wij een volledig maatwerk website welke exact aansluit bij de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast bied ons Premium pakket de mogelijkheden voor een professionele webshop of op maat gemaakte systemen.

Wil je echt online scoren? Dan zit je goed met ons Marketing pakket. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij je SEO rankings of Campagnes op Social Media in combinatie met een effectieve website voor meer leads, klanten en bezoekers.

Mogelijkheden bespreken?
Wij staan je graag te woord.

Mogelijkheden bespreken?

‘Wij staan je graag te woord.’

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Wij staan je graag te woord. Maak gebruik van het contact formulier of bel ons direct op 024 – 2022 029.

Offerte op maat

Passend bij je budget

Informatief of voor Conversie

Website of Webshop

Inzicht in kosten

100% gratis en vrijblijvend

Gegarandeerd een succes verhaal

Of bel direct met Bas op 024 – 2022 029

 Klik hier om direct met Bas te bellen