Stichting Kompas Mengelmoes – Maatwerk webshop

Maatwerk webshop

Stichting Kompas Mengelmoes

OneStep Media heeft in opdracht van de stichting Kompas Mengelmoes een maatwerk website ontworpen en gebouwd. Deze website is bedoeld om de activiteiten en doelen van de stichting te presenteren aan een breder publiek en om mensen te informeren over de mogelijkheden om de stichting te steunen. De website is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid in gedachten, waardoor bezoekers snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. De website heeft een aantrekkelijk en modern ontwerp dat goed past bij de doelen en waarden van de stichting.

De website van Kompas Mengelmoes is een waardevolle aanwinst voor de stichting en biedt nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling. OneStep Media is er trots op om hieraan te hebben bijgedragen en kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking in de toekomst.

“Kompas Mengelmoes is erg blij met de website /webshop. Bas van OneStep Media werkt snel, komt zijn afspraken na en werkt voor een schappelijke prijs. Geen uurtje factuurtje. Als maatschappelijk ondernemer stellen wij dit zeer op prijs! Dankjewel Bas!”

Angela Kilkens / Kompas Mengelmoes
Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!