Socra Zorggroep – Maatwerk website

Maatwerk website

Socra Zorggroep

Voor de Socra Zorggroep heeft OneStep Media een op maat gemaakte website ontworpen en gebouwd. De website is gericht op het informeren van bezoekers over de verschillende zorgdiensten die de Socra Zorggroep aanbiedt. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ingericht, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken.

Naast de functionaliteit van de website, is er ook veel aandacht besteed aan het design. De website heeft een frisse en moderne uitstraling die past bij de Socra Zorggroep. Door gebruik te maken van mooie visuals en een heldere indeling van de pagina’s, krijgen bezoekers direct een goed beeld van wat de zorggroep te bieden heeft.

Met deze nieuwe website is de Socra Zorggroep online goed vertegenwoordigd en kunnen zij zich op een professionele manier presenteren aan hun doelgroep. OneStep Media is trots op het resultaat en hoopt dat de website zal bijdragen aan het succes van de Socra Zorggroep.

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!