zoekmachine optimalisatie min
Goed gevonden worden

Zoekmachine optimalisatie

Wil je continu zichtbaar zijn bij je doelgroep op belangrijke trefwoorden? Wil je boven je concurrentie uitstijgen door altijd als eerste zichtbaar te zijn? Wil je leads van hoge kwaliteit ontvangen via je website? Dan is het een goede stap om in te zetten op zoekmachine optimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website hoog scoort binnen de zoekmachines op zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw onderneming.

  • Je wordt goed gevonden in Google
  • Je trekt meer potentiële klanten aan
  • Je kunt zorgeloos verder doorgroeien.

Doordat men zelf op zoek is naar jouw product of dienst en jij als eerste zichtbaar bent, is de kwaliteit van de leads geworven via zoekmachine optimalisatie vele malen hoger dan via andere marketing mediums.

zoekmachine optimalisatie min
SEO door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij zoekmachine optimalisatie

Wanneer wij voor je aan de slag gaan met het vindbaar maken van je bedrijf op het internet dan zorgen we voor een strak plan van aanpak, doen we uitgebreid onderzoek naar de kansen en je concurrenten en nemen we je mee in het traject van A tot Z zodat jouw onderneming straks goed vindbaar en zichtbaar is binnen de zoekmachines.

Voordelen van OneStep Media

  • 10 jaar ervaring: zodat we een succesverhaal kunnen schrijven
  • Wij denken met je mee: we adviseren je graag bij iedere stap
  • Kleinschalig: korte lijntjes en betrokken

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw bedrijf en website goed gevonden wordt op relevante zoektermen in de zoekmachines. Dit doen we door een combinatie van technische optimalisaties, geoptimaliseerde teksten en externe factoren welke samen het succes van jouw online vindbaarheid bepalen.

Betaal ik bij zoekmachine optimalisatie per klik naar mijn website?

Nee, in tegenstelling tot zoekmachine advertenties (SEA) betaal je bij zoekmachine optimalisatie (SEO) niet voor kliks naar je website. Dat is mede de kracht van zoekmachine optimalisatie.

Waar staat SEO voor?

SEO is een afkorting voor ‘search engine optimalisation’, vertaald naar het Nederlandse dus het wel bekende ‘zoekmachine optimalisatie’.

Is SEO geschikt voor mijn bedrijf?

Hoewel er altijd uitzonderingen zijn is SEO vrijwel voor ieder bedrijf of branche geschikt. Zeker bij bedrijven in de retail of dienstverlening is SEO uitermate geschikt voor het werven van nieuwe bezoekers, leads en / of klanten.

Krijg ik inzichten in de resultaten?

Ja, wij delen altijd zo transparant mogelijk en zo vaak als mogelijk gemaakte resultaten van de werkzaamheden welke we uitvoeren. Zo houden we je betrokken bij het gehele proces terwijl we je in de tussentijd nog altijd blijven ontzorgen.

Vindbaar en zichtbaar met SEO:

Hoe zoekmachine optimalisatie werkt

Bij zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website vindbaar is op zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw onderneming. Wanneer je bijvoorbeeld een makelaar bent uit Nijmegen dan zorgen we ervoor dat jouw website vindbaar is wanneer men zoekt op ‘Makelaar Nijmegen’.

Dit doen we door een combinatie van SEO technieken. Zo optimaliseren we de website op technisch gebied, zorgen we voor passende teksten die goed ranken binnen de zoekresultaten en bouwen we de autoriteit van je website op door middel van belangrijke links naar je website.

Wanneer we al deze technieken combineren met een website die is geoptimaliseerd voor conversie dan wordt je goed gevonden op belangrijke zoekwoorden en genereer je hierdoor meer leads van hoge kwaliteit. Zoekmachine optimalisatie is een marketing strategie voor de lange termijn en biedt jarenlang resultaat.

SEO door heel Nederland:

Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Door onze slimme werkwijze en het gemak van online afspraken maakt het niet uit waar jouw onderneming gevestigd is. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Nijmegen om samen te sparren over jouw nieuwe SEO campagne, of we plannen dit gemakkelijk in via diverse online meetings of per telefoon!

bas
Vindbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas
Vindbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!