Webdesign Boxmeer

Wij zijn een betrokken en kleinschalig online marketing bureau gespecialiseerd in webdesign in Boxmeer met meer dan 10 jaar ervaring. Tevens zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe webdesign Boxmeer goed gevonden wordt in Google zodat je iedere maand nieuwe potentiële klanten mag ontvangen.

 • Gebruiksvriendelijk webdesign met conversie en marketing als focus
 • Thema of maatwerk webdesign. Al vanaf 1120,- all in
 • Je webdesign is lekker snel en gebruiksvriendelijk

Samen met jou zorgen we voor een uniek en betaalbaar webdesign voor jouw onderneming uit Boxmeer zodat je een plek heb waar je potentiële klanten kunt verwelkomen, omdat je zeker weet dat alles klopt.

maatwerk website
maatwerk website

 Maatwerk webdesign voor Boxmeer

Waarom OneStep Media?

Wij zijn een kleinschalig en betrokken online marketing bureau gespecialiseerd in het vindbaar maken van dienstverleners en lokale bedrijven in Google. Met onze doelgerichte aanpak zorgen wij er dagelijks voor dat diezelfde dienstverleners en lokale bedrijven goed gevonden in Google met hun eigen professionele webdesign.

Voordelen van OneStep Media

 • Kleinschalig en lokaal: Persoonlijk contact is de norm
 • Wij denken met je mee: We adviseren je graag bij iedere stap
 • Hoge kwaliteit: Hoge resultaten van goede kwaliteit

Hoeveel kost webdesign Boxmeer?

De kosten voor het ontwerpen van een website in Boxmeer variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het ontwerp, het aantal pagina’s, de functionaliteit en extra diensten zoals SEO en onderhoud. Het is het beste om een offerte op maat aan te vragen.

Waar is jullie kantoor gevestigd?

Ons kantoor is gevestigd in Nijmegen. Wij zijn vanuit Boxmeer gemakkelijk en snel te bereiken met de trein en bus die voor de deur stoppen. Vanaf de snelweg A59 sta je tevens binnen 5 minuten bij ons op de parkeerplaats vanaf afrit Dukenburg.

Hoeveel jaar ervaring heeft OneStep Media

Met meer dan 10 jaar ervaring werken wij aan webdesign en vindbare websites in Google.

Met wie kan ik contact opnemen?

Ik (Bas) sta je graag te woord en adviseer je over de mogelijkheden voor jouw online vindbaar en zichtbaarheid. Bel vrijblijvend naar 024 2022 029 of mail mij op info@onestepmedia.nl.

In welke regio zijn jullie actief?

Wij zijn gevestigd in Nijmegen. Wij werken vanuit Nijmegen voor bedrijven in o.a. Boxmeer, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijven uit Cuijk, Wijchen en Venray.

 Betaalbaar webdesign in Boxmeer

Webdesign voor jouw bedrijf uit Boxmeer

Als we aan de slag mogen om voor jouw onderneming uit Boxmeer ontwerpen en bouwen we jouw nieuwe website volledig op maat. We ontwerpen een uniek webdesign die we samen doorlopen en doorspreken. Eventuele feedback wordt verwerkt en pas als alles volledig naar wens is gaan we aan de slag met het bouwen van jouw nieuwe webdesign. Ook zodra die doorgesproken is en naar wens lanceren we jouw nieuwe webdesign op een domeinnaam naar keuze.

Transparantie en samenwerking

Wij vinden het belangrijk om korte lijntjes te behouden en in goed overleg samen te werken aan jouw webdesign en online marketing campagnes. Laagdrempelig, toegankelijk en een professionele omgang met elkaar is voor ons dan ook ontzettend belangrijk. Zo zijn de verwachtingen en doelen van iedereen altijd duidelijk en kan een project waar nodig op ieder moment bijgestuurd worden. Benieuwd hoe andere ondernemers onze werkwijze ervaren hebben? Bekijk dan onze beoordelingen.

Waarom webdesign Boxmeer laten maken?

Met een webdesign voor jouw onderneming uit Boxmeer kun je jezelf professioneel presenteren en meer klanten uit de regio werven. We zorgen met jouw webdesign voor een professionele presentatie en zorgen ervoor dat klanten uit Boxmeer je gemakkelijk kunnen vinden.

Waar bestaat webdesign uit?

Als we voor jouw onderneming een webdesign mogen ontwikkelen ontwerpen en bedenken we een unieke website die aansluit bij jouw onderneming en doelgroep. We verwerken jouw huisstijl en branding in je huisstijl en zorgen voor een duidelijk en overzichtelijk pagina stramien.

Kan ik mijn webdesign zelf beheren?

Ja, je nieuwe webdesign wordt gebouwd in WordPress waardoor je zelf gemakkelijk alle teksten, foto’s en andere inhoud kunt aanpassen.

Hoelang duurt het voordat mijn webdesign klaar is?

Dat is altijd wat afhankelijk van de complexiteit van je webdesign. Doorgaans is jouw nieuwe webdesign echter gereed binnen 9 weken.

“Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft Bas Homan voor mij een webshop gemaakt die door Bas zijn gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan. Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

Job Hendrikus Vern

“Super tevreden met onze nieuwe website www.videobros.nl. Ten eerste heeft hij gewoon een hele mooie website voor ons gebouwd. Maar daarnaast was het ook super fijn samenwerken met Bas omdat hij goed bereikbaar is en altijd bereid is om te helpen. Aanrader!”

Video Bros

 Vindbaar webdesign Boxmeer

Vindbaar webdesign Boxmeer laten maken

Als ondernemer in Boxmeer wil je goed gevonden worden door potentiële klanten uit de regio. Wij realiseren dit door het ontwerpen en bouwen van een uniek webdesign in Boxmeer die we vervolgens goed vindbaar maken met SEO en SEA technieken. Samengevat zoekmachine marketing. Met onze methode zorgen we maandelijks voor een voorspelbaar aantal bezoekers uit Boxmeer en omgeving die vervolgens door slimme optimalisaties converteren in nieuwe aanvragen voor jouw producten of diensten.

Wat is onze werkwijze om jouw webdesign vindbaar te maken?

Nadat we jouw nieuwe webdesign ontworpen en gebouwd hebben starten we met een SEO-campagne. Daarvoor beginnen we met een onderzoek naar interessante zoektermen en je concurrentie. Op basis van die informatie maken we een plan voor welke zoektermen we ons moeten richten voor jouw vindbaarheid.

We schrijven en optimaliseren teksten op je website zodat je bezoekers maar ook Google precies begrijp waar je pagina over gaat. Tevens verhogen we de autoriteit van je website zodat Google je meer en meer gaat vertrouwen, wat allemaal meespeelt om beter gevonden te worden. Iedere maand ontvang je een rapportage zodat je inzichtelijk houdt wat er gebeurt en hoe je vindbaarheid er op dat moment voorstaat.

Wat kost het vindbaar maken van mijn webdesign?

De exacte kosten zijn zo vooraf lastig in te schatten, het zal namelijk afhangen van je doelen en concurrentie. Doorgaans start een SEO-campagne echter vanaf 200 euro per maand, dat is dan inclusief een stuk linkbuilding en het onderhoud en hosting van je nieuwe website, benieuwd wat de investering voor jouw onderneming exact zal zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een uitgebreide offerte.

Waarom is het belangrijk om mijn webdesign goed vindbaar te maken?

Omdat je goed gevonden wilt worden door potentiële nieuwe klanten. Iedere dag zijn miljoenen mensen op zoek naar diensten en producten in Google in jouw werkgebied, daarom is het belangrijk dat ook jouw webdesign goed gevonden wordt, anders gaan al deze potentiële klanten namelijk naar je concurrentie!

Webdesign Boxmeer en daarbuiten:

Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Door onze slimme werkwijze en het gemak van online afspraken maakt het niet uit waar jouw onderneming gevestigd is. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Nijmegen om samen te sparren over jouw nieuwe website, of we plannen dit gemakkelijk in via diverse online meetings of per telefoon!

bas

 Webdesign Boxmeer laten maken?

Neem vrijblijvend contact op!

  Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

  bas

   Webdesign Boxmeer laten maken?

  Neem vrijblijvend contact op!

   Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.


   Veelgestelde vragen uit Boxmeer:

   Waarom wij graag werken aan webdesign in Boxmeer

   Boxmeer is een fijne plek om te wonen en te werken, met ongeveer 13.000 inwoners die zorgen voor een gezellige en diverse gemeenschap. Boxmeer biedt een gunstig klimaat voor ondernemers, met veel kansen voor bedrijven om te groeien. De gezellige dorpskern heeft tal van winkels, restaurants en cafés, terwijl de omliggende natuurgebieden zoals de Maasheggen en de Maasvallei ideaal zijn voor ontspanning.

   Boxmeer maakt deel uit van de gemeente Land van Cuijk, samen met plaatsen als Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert. Deze regio staat bekend om haar rijke historie en cultuur, wat bijdraagt aan de unieke sfeer van Boxmeer. Dankzij de goede verbindingen met steden als Nijmegen en Eindhoven, is Boxmeer een ideale plek voor zowel wonen als werken.

   Met voorzieningen zoals het Elzendaalcollege en diverse sportverenigingen, is Boxmeer een uitstekende plek voor gezinnen. De evenementen die regelmatig worden georganiseerd, zoals de bekende kermis en de Vierdaagsefeesten, zorgen voor een levendige sfeer in het dorp.

   Kortom, Boxmeer is een geweldige plek om te wonen en te werken, en wij zetten ons graag in voor de ondernemers uit Boxmeer om een passend webdesign te maken.

   Voor wat soort bedrijven is webdesign Boxmeer geschikt?

   Boxmeer kent vele ondernemers, daarom zijn er ook diverse bedrijventerreinen zoals Saxe Gotha en Sterckwijck. Deze terreinen, samen met het centrum, zijn goed voor een groot aantal ingeschreven bedrijven in Boxmeer.

   Is webdesign ook geschikt voor jouw onderneming? Waarschijnlijk wel, webdesign is nuttig voor bijna alle bedrijven. Mensen zoeken immers naar jouw producten of diensten op Google. Vooral voor dienstverleners en lokale bedrijven is succesvol webdesign zeer effectief. Denk aan restaurants, boekhouders, makelaars, cadeauwinkels en meer.

   Zelf ondernemer in Boxmeer en benieuwd wat webdesign voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met hét webdesignbureau van Boxmeer!

   Waarom ondernemer in Boxmeer op webdesign inzetten

   Boxmeer heeft een rijke geschiedenis en is uitgegroeid tot een geliefde plaats in Nederland. Niet alleen Nederlanders, maar ook toeristen weten Boxmeer goed te vinden.

   Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat Boxmeer voor ieder wat wils heeft. Van een gezellige dorpskern vol horeca en winkels tot aan de rust van de Maasheggen en de Maasvallei. Echt een fijne plek om te wonen, én te ondernemen. Daarom is Boxmeer ook uitermate geschikt om jouw onderneming te starten en de inwoners te bereiken met een SEO-campagne.

   Wat zijn de kosten van een webdesign Boxmeer?

   De kosten zullen afhangen van je exacte wensen in functies en design. Doorgaans kost een informatieve website echter rond de 1960,- en een SEO website rond de 2800,-. De maandelijkse kosten bedragen doorgaans rond de 20,- per maand.

   Hoe lang duurt het om een nieuw webdesign te ontwerpen en te lanceren?

   Elk webdesignproject is uniek, daarom is de tijdsduur van ontwerp tot lancering afhankelijk van meerdere zaken. Doorgaans lanceren we een nieuw webdesign echter binnen 4 tot 6 weken. Voordat we aan de slag gaan met jouw webdesign maken we natuurlijk een inschatting zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

   Wat zijn de kosten van een webdesignproject in Boxmeer?

   De kosten van een webdesignproject in Boxmeer variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de website en gewenste functionaliteiten. Om je toch een idee te geven van welke kosten je kunt verwachten onderstaand onze meest gebruikte pakketten:

   • Thema website: Een thema webdesign + technische realisatie voor een betaalbare maar professionele website. Kosten v.a. 1120,-
   • Maatwerk website: Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en professionele website. Kosten v.a. 1960,-
   • Maatwerk SEO website: Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en vindbare website. Kosten v.a. 2920,-

   Bieden jullie ook ondersteuning na de lancering van mijn nieuwe website?

   Ja, onze ondersteuning eindigt niet bij de lancering van jouw nieuwe website. Na lancering zorgen we voor het onderhoud van je website en we zorgen dat hij up-to-date blijft. Zo voorkomen we dat je bijvoorbeeld gehackt wordt of dat belangrijke informatie verloren gaat. Tevens kunnen we gemakkelijk content voor je aanpassen als dat zelf niet lukt of de agenda het niet toelaat.

   Kan ik mijn website zelf beheren na de lancering?

   Zeker! Jouw nieuwe webdesign bouwen wij in het CMS syteem WordPress. Met WordPress kun je gemakkelijk en overal ter wereld je eigen website aanpassen. Kom je er toch niet uit of heb je er simpelweg de tijd niet voor? Dan nemen we het je graag uit handen. Zo staan we altijd voor je klaar zodat je optimaal kunt genieten van je nieuwe webdesign Boxmeer.