zoekmachine advertenties min
Google Ads

Zoekmachine advertenties

Ben je ondernemer en wil je #1 staan binnen de betaalde zoekresultaten van Google? Zet dan in op zoekmachine advertenties met Google Ads! Met een succesvolle Google Ads campagne zorgen we voor een constante stroom aan nieuwe bezoekers naar je website door te bieden op belangrijke posities binnen de betaalde zoekresultaten van Google.

  • Direct vindbaar in Google
  • Meer klanten via je website
  • Gericht je klanten bereiken

Google Ads zorgt voor een snelle #1 positie op belangrijke zoekwoorden voor je onderneming. Deze bezoekers kunnen we vervolgens omzetten in nieuwe leads of klanten met behulp van een goed doordachten website.

zoekmachine advertenties min
Website laten maken door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij zoek machine advertenties

Doormiddel van een goede voorbereiding en onderzoek gaan we opzoek naar de kansen en mogelijkheden om jouw bedrijf tegen het scherpste tarief en met de beste resultaten direct bovenaan in Google te plaatsen. Tevens houden we de campagnes goed in de gaten om te garanderen dat iedere euro goed besteed wordt aan jouw marketing doelen.

Voordelen van OneStep Media

  • Volledig transparant: door rapportages en toegang tot het advertentie account
  • Wij denken met je mee: we adviseren je graag bij iedere stap
  • Kleinschalig en betrokken: zo houden we de lijntjes kort en direct

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Met het adverteren in de zoekmachines zorgen we ervoor dat jouw website direct bovenaan komt te staan voor relevante zoekopdrachten van potentiele leads of klanten.

Betaal ik bij SEA voor iedere klik naar mijn website?

Ja, bij zoekmachine adverteren (SEA) betaal je voor iedere klik naar jouw website. De kosten van deze kliks zijn afhankelijk van het zoekwoord en voornamelijk de concurrentie.

Waar staat SEA voor?

SEA staat voor ‘Search Engine Advertisement’, naar het Nederlands vertaalt dus ‘Zoekmachine Advertenties / Adverteren’.

Is SEA geschikt voor mijn bedrijf?

Hoewel er altijd uitzonderingen bestaan is SEA vrijwel voor ieder bedrijf en branche uitermate geschikt voor het genereren van meer leads en / of klanten.

Krijg ik inzichten in de resultaten?

Ja, wij delen altijd zo transparant mogelijk en zo vaak als mogelijk gemaakte resultaten van de werkzaamheden welke we uitvoeren. Zo houden we je betrokken bij het gehele proces terwijl we je in de tussentijd nog altijd blijven ontzorgen.

Vindbaar en zichtbaar met SEA:

Direct zichtbaar voor belangrijke zoekwoorden

Wat is Google Ads?

Met een slimme Google Ads campagne zorgen we ervoor dat je onderneming direct zichtbaar is bij je doelgroep wanneer deze zoekt op jouw aanbod of diensten. We zorgen ervoor dat je website zichtbaar is voor belangrijke zoekwoorden en dat bezoekers geconverteerd worden in nieuwe leads voor je onderneming.

Hoe werkt Google Ads?

Wanneer we aan de slag gaan met Google Ads inventariseren we eerst de wensen en jouw huidige onderneming. We kijken waar de kansen liggen en spelen hier slim op in. Nadat we een #1 ranking binnen de betaalde zoekresultaten van Google verkregen hebben zetten we deze bezoekers in tot nieuwe leads voor je onderneming door gebruik te maken van slimme leadgeneratie.

Wat is het voordeel van Google Ads?

Met Google Ads kunnen we hyperlokaal adverteren. We zorgen ervoor dat jouw advertentie alleen zichtbaar is bij potentiele klanten uit de regio die ook echt interesse getoond hebben in jouw aanbod of diensten. Zo weet je zeker dat iedere euro goed besteed wordt en je geen klanten misloopt.

bas
Vindbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas
Vindbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!