pexels buro millennial 1438072
Jouw plek op het internet

Krachtige WordPress hosting

WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Met WordPress beheer je gemakkelijk je eigen website inclusief bijvoorbeeld een blog, webshop of andere systemen. WordPress is gemakkelijk in gebruik en onderhoudsvriendelijk.

Om je WordPress website optimaal te laten presteren op zowel snelheid als beveiliging dan is een krachtige WordPress hosting van belang. Onze servers zijn speciaal ingericht voor WordPress websites en bieden dé ideale plek om je WordPress website te hosten.

pexels buro millennial 1438072
WordPress hosting door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij WordPress hosting

Wanneer je bij ons een WordPress hosting pakket afneemt dan plaatsen wij een nieuwe schone WordPress installatie op onze speciaal geoptimaliseerde server. Je ontvangt van ons de login gegevens en kunt vaak dezelfde dag al aan de slag met je WordPress website.

Voordelen van OneStep Media

  • Geoptimaliseerde server: speciaal voor WordPress
  • 10 jaar ervaring: met het beheren van WordPress
  • Support aanwezig: voor al je vragen of problemen.

Wat krijg ik precies bij WordPress hosting?

Bij WordPress hosting installeren wij een nieuwe WordPress website voor je op een speciaal voor WordPress geoptimaliseerde server. Je ontvangt van ons login gegevens en kunt daarna zelf aan de slag met je WordPress website. Heb je vragen of loop je tegen technische problemen aan? Onze support staat altijd voor je klaar.

Kan ik een bestaande WordPress website bij jullie onderbrengen?

Ja, wanneer je al een WordPress website hebt kun je gebruik maken van onze overstap service. Wij zorgen dan dat je huidige website, domeinnaam en e-mail adressen worden overgezet naar onze servers.

Is WordPress gemakkelijk in gebruik?

Ja, WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Met WordPress maak en beheer je gemakkelijk je eigen website.

Hoe zit het met de e-mail?

Bij installatie kunnen wij op de domeinnaam een of meerdere e-mail adressen voor je aanmaken afhankelijk van je type pakket. Je ontvangt van ons de inlog gegevens en kunt direct gebruik maken van de gemakkelijke webmail omgeving of de mailbox(en) installeren op je computer met bijvoorbeeld Outlook of Apple Mail.

Heb je hulp nodig bij het installeren van de mailboxen op je computer? Dan kunnen wij dit op afstand tegen uur tarief voor je realiseren.

Kan ik terug vallen op support?

Met onze WordPress hosting zorgen we voor een stabiele en krachtige omgeving waar we een schonen WordPress omgeving voor je installeren. Vervolgens kun je zelf aan de slag met deze WordPress omgeving.

Wanneer je problemen ervaart met de website kunnen wij tegen uur tarief voor je meekijken en eventuele problemen of fouten oplossen. Problemen of fouten veroorzaakt aan de installatie of server buiten onze toedoen vallen ook onder uur tarief.

Problemen of storingen veroorzaakt aan onze kant worden kosteloos verholpen.

bas
WordPress website hosten?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van onze WordPress hosting! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas
WordPress website hosten?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van onze WordPress hosting! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!