WordPress website laten maken? Dit is waarom het de beste keuze is!


Laatst bijgewerkt op 15 september 2022
Gepubliceerd op 24 oktober 2019


Artikel van Bas
Schrijft over websites en SEO
fikret tozak Zk Ydz2IAs unsplash 1024x683 1

Je website laten maken in WordPress bied je veel mogelijkheden!

Wil jij een WordPress website laten maken? Dan heb je een goede keuze gemaakt! WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke en gemakkelijke CMS systemen van dit moment.

Met WordPress beheer je gemakkelijk je eigen website, voeg je nieuwe pagina’s toe, blog berichten, pas je jouw vormgeving aan of beheer je zelfs je eigen webshop!

Je website laten maken in WordPress is dan ook een goede keuze. Onderstaand vertellen we je graag alle voordelen van WordPress. ( maar ook de nadelen… ;’) )

WordPress is gebruiksvriendelijk en daarmee gemakkelijk in gebruik.

WordPress is een van de gemakkelijkste CMS systemen van dit moment. Met WordPress kun je overal ter wereld gemakkelijk je website beheren en aanpassen. Zo kun je zelfs via je mobiele telefoon een nieuwe pagina of blog toevoegen.

WordPress werkt met een gemakkelijke tekstverwerker die je ook wel kunt vergelijken met bijvoorbeeld Word. Je voert gemakkelijk je tekst en afbeeldingen in en kunt deze opmaken naar wens.

Daarnaast bied WordPress je vele plug-ins. Dit zijn uitbreidingen op je WordPress installatie. Met deze plug-ins kan je bijvoorbeeld de vindbaarheid van je website verhogen of je website beter beveiligingen.

wordpress website laten maken. een afbeelding hoe de wordpress editor eruit ziet
de WordPress editor van een blog bericht.

 

 

WordPress Thema’s

WordPress werkt met zo genoemde thema’s. Dit is in feiten de vormgeving van je WordPress website. Er bestaan veel gratis maar ook betaalde thema’s voor je website. Deze thema’s bieden je vaak een handje vol aanpas mogelijkheden en kunnen daarmee vaak op elkaar gaan lijken. Daarom raden wij je altijd een een unieke website te laten maken. Je kunt aan WordPress namelijk ook je eigen unieke vormgeving toevoegen.

Wanneer je ervoor kiest om een unieke WordPress website te laten maken kost je dit vaak wel meer dan wanneer je kiest voor een bestaand WordPress thema. Het grote voordeel van het laten maken van een unieke vormgeving voor je WordPress website is dat je volledige vrijheid hebt in het ontwerp en echt jouw bedrijfs uitstraling kan verwerken in je website.

Benieuwd wat het laten maken van een WordPress thema kost? Bekijk dan ook eens: “Kosten website laten maken op een rij: Wat kost een website nu echt?“.

 

WordPress plug-ins. Welke plug-ins zijn handig voor je WordPress website?

WordPress kent vele plug-ins. Plug-ins kun je zien als uitbreidingen op je WordPress website. Onderstaand een kleine lijst van super handige plug-ins voor je WordPress website.

 

Plug-in voor Naam Prijs
SEO Yoast Gratis – 79 per jaar
Beveiliging All In One WP Security & Firewall Gratis
Contact formulieren Contact Form 7 Gratis
Het maken van pop-up’s Popup Maker Gratis
Verbeteren van snelheid W3 Total Cache Gratis – 99 per jaar

 

 

Conclusie: Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress bied je ontzettend veel gemakkelijke tools en instellingen die het beheren van je website gemakkelijk maakt. Daarnaast kunnen al je medewerkers werken aan je website en hoef je niet telkens te wachten op je website bouwer om aanpassingen voor te voeren. Daarnaast is het voor je website bouwer gemakkelijk om een website te bouwen in WordPress en bied dit ook hem meer vrijheid in onderhoud en het aanpassen van de content.

Ben je overtuigt en wil je ook jouw website laten maken in WordPress? Dan help ik je graag verder! Wij bouwen al 8 jaar WordPress websites en kennen WordPress als geen ander. Benieuwd? Neem dan gerust een contact op of bekijk alle mogelijkheden hier.

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas
bas
Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!