Waarom de vormgeving van jouw website niet het belangrijkst is.

Ken je dit? Je steekt veel tijd, geld en energie in het (laten) maken van een website, maar de website levert je geen nieuwe bezoekers, leads of klanten op.

Een grote kans dat jouw website niet aan de juiste criteria voor een succesvolle website voldoet.

Als je al je tijd en energie steekt in een mooie website, maar de volledige basis hiermee links laat liggen zal je nooit een succesvolle website bereiken.

Veel ondernemers zien hun website als hun online visitekaartje. Ook niet gek, aangezien potentiële klanten dit te zien krijgen.

Wat veel ondernemers echter vergeten is dat de vormgeving van je website niet het belangrijkste is.

Het belangrijkste van een succesvolle website is een vooraf goed bedacht website-doel en website-route.

Waarom? Eigenlijk heel simpel.

Als je vooraf een doel stelt voor je website dan kun je het bouwen van de website hierop afstemmen. Als je vervolgens een website-route maakt dan weet je zeker dat jouw bezoekers precies te zien krijgen wat jij wilt dat ze zullen zien.

Waarom dit belangrijk is?

We willen uiteindelijk een website die ons meer bezoekers, leads en klanten oplevert. Dat is het belangrijkste doel van de website.

Als we bezoekers vervolgens in het diepe gooien met veel tekst, knopjes, linkjes en afbeeldingen dan weet de bezoeker niet meer waar hij of zij moet kijken. Daarmee is de kans groot dat een bezoekers jouw website weer verlaat.

Je hebt namelijk maar 4 seconden om een bezoeker te laten beslissen of hij of zij blijft, of weer weg klikt.

Je moet dus in 4 seconden de bezoeker overtuigen om verder te lezen op jouw website.

Hoe je dit doet?

Dat kan uiteraard op diverse manieren. Een mooie website alleen is echter niet genoeg.

Maak gebruik van pakkende teksten, afbeeldingen en call-to-action buttons.

Zet deze uit met behulp van je vooraf bedachte website-doel en website-route.

Je bezoeker bezoekt met een bepaalde bedoeling jouw website, probeer hem of haar dan ook zo snel mogelijk dit doel te laten bereiken.

Leid hem of haar niet af met teveel informatie, knopjes of buttons. Per pagina stel je één doel en je gaat met behulp van je website-route ervoor zorgen dat jouw bezoekers dit doel gaan bereiken.

Levert jouw website je niet voldoende nieuwe leads of klanten op?

Laat ons je helpen bij het maken, ontwerpen en bouwen van jouw droom website. Daarmee maak je een plek waar al je potentiële klanten je kunnen vinden.

Een website die je dagelijks helpt met je onderneming en precies uitstraalt wat jij wilt vertellen. Samen maken we een effectieve plek op het internet in combinatie met ijzersterke online marketing.

Voor iedere ondernemer een passende oplossing zodat ook jij succesvol online bent. Wij werken graag met je samen.

Neem vrijblijvend contact met ons op, of bekijk gemakkelijk alle mogelijkheden over een website laten maken op een van onze pagina’s.

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!