Goede WordPress website, waar bestaat die uit?

Waar moet een goede wordpress website aan voldoen? Welke functies, plug-ins en thema’s heb je bijvoorbeeld nodig? In deze blog nemen we je mee in WordPress en geven we je enkele tips.

WordPress is een van de meest gebruikte CMS systemen ter wereld. Met WordPress beheer je overal ter wereld gemakkelijk je website. Daarnaast is WordPress gemakkelijk in gebruik.

 

Zorg altijd voor een domein en webhosting.

Iedere website moet beschikken over een domeinnaam en webhosting. Zonder deze 2 elementen kan jouw website niet bestaan. Let bij het kiezen van een domein erop dat deze gemakkelijk je onthouden is en niet te lang. Zoek een pakkende naam of zorg dat je bedrijfsnaam goed tot zijn recht komt.

Bij webhosting heb je ook veel keuzes. Hierin bestaat dan ook veel kwaliteitsverschil. Ook zijn er voor WordPress speciale hosting pakketten welke geoptimaliseerd zijn voor WordPress websites. Deze beschikken over de juiste hardware welke WordPress vereist. Opzoek naar WordPress hosting van hoge kwaliteit? Neem dan eens vrijblijvend contact op!

 

Een goede WordPress website is vriendelijk voor mobiele apparaten.

Zorg ervoor dat je website altijd passend is voor ieder apparaat. Meer en meer bezoekers komen op jouw website via mobiele apparaten. Zorg er daarom voor dat ook jouw WordPress website goed werkt op mobiele apparaten. Hiervoor bestaan diverse thema’s of je kies ervoor om een WordPress thema te laten maken voor een professioneel webdesign bureau.

Een mobiele versie van je website zorgt niet alleen voor een betere gebruiksvriendelijkheid maar ook voor meer conversie en leads via je website. Daarnaast kun je op een mobiele versie bijvoorbeeld nadruk leggen op telefoonnummers of andere handelingen die gedaan worden via een mobiel apparaat.

 

Snelheid maakt een goede WordPress website

Wachten is iets waar wij mensen niet van houden. Dat geldt ook wanneer het over je website gaat. Zorg ervoor dat je WordPress website snel is. Dit begint al bij de bouw van je website. Het thema van je WordPress website moet goed in elkaar zitten. Daarnaast is het belangrijk om de content van je WordPress website te optimaliseren. Dit doe je door afbeeldingen en video’s te optimaliseren. Zeker voor mobiele apparaten.

 

Zorg voor een goede call-to-action op je WordPress website

Zorg dat het altijd duidelijk is waar je website of pagina over gaat en dat mensen altijd een actie kunnen uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld een contact knop zijn of het bellen naar je bedrijf. Probeer hier creatief mee om te gaan en zorg ervoor dat iedere pagina een duidelijk doel heeft. Dit helpt je bij het verhogen van je website conversie.

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!