“Ontzettend bedankt voor al het geduld dat je hebt gehad. Het eindresultaat mag er zijn!” Edith Ruiken

Website laten maken in Zutphen

Website laten maken in Zutphen

Wil je een website laten maken in Zutphen? Laat de Experts van OneStep Media je helpen bij het ontwerpen en bouwen van jouw droom website.

Samen ontwikkelen we een krachtige plek op ’t internet waar al je potentiële klanten je kunnen vinden. Met een responsive design ben je goed zichtbaar op zowel mobiel, tablet als computers. Daarnaast verzorgen wij de vindbaarheid in zoekmachines en krijg je zelf gemakkelijk beheer mogelijkheden. Ook denken wij graag mee in de vorm van conversie en marketing op diverse platformen.

 

01

Informatief of Conversie

Wij ontwikkelen websites van A tot Z. Of het nu gaat om een informatieve website of converterende website. Samen ontwikkelen we een website die de gewenste doelen bereiken en dient als dé centrale plek van je (online) onderneming. 

02

Uniek en op Maat

Om jezelf te onderscheiden van de rest zorgen wij ervoor dat je uniek en volledig op maat online bent. We verwerken je huisstijl in een van de 80+ basis thema’s of ontwikkelen en ontwerpen een uniek thema naar wens. Daarmee ontwikkelen we een website als geen ander.

03

Gemaakt door Experts

Met meer dan 8 jaar ervaring en een team van ervaringsrijke deskundige zetten wij alles op alles om van jouw website een succesverhaal te maken. We gaan samen voor een langdurige en succesvolle samenwerking voor het best mogelijke eind resultaat.

Wij geloven in samenwerken

Om je website echt succesvol te maken werken wij nauwkeurig samen met jou en je bedrijf. We plannen diverse evaluatie momenten in en bekijk continu of er verbeter punten zijn. Zo zorgen we er samen voor dat je website continu op zijn best presteert en altijd mee groeit met je bedrijf.

Je website laten maken in Zutphen gaat gemakkelijk. Samen bekijken we de benodige stappen en zetten een succesvol stappenplan neer waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.

Scoor hoger in Google met de Expertise van OneStep Media

Altijd inbegrepen

Passend bij je bedrijf

Onze websites bieden je een modern ontwerp welke aansluit bij je eigen bedrijf, vormgeving en visie.

 

Samen onderhouden

Wij geloven in samenwerking. We bieden je de mogelijkheid zelf aanpassingen te maken. Daarnaast kun je altijd terugvallen op onze uitgebreide service om het beste uit je website te halen.

Technisch in perfecte staat

Onze websites zijn voorzien van de laatste technieken waarmee je over een duurzame website beschikt welke jaren mee gaat.

Vindbaarheid in zoekmachines

Naast een mooie website zorgen wij ervoor dat je website hoog scoort in Google. Daarmee onderscheidt je zelf van de rest en weet je zeker dat je geen enkele bezoeker misloopt.

Oplevering en onderhoud

Onze service houd niet op na oplevering. We plannen diverse evaluatie afspraken en stellen een onderhoudsplan op voor het komende jaar.

Nieuwe leads en klanten

Om je website echt succesvol te maken streven wij naar een conversiegericht design. Met een helder doel, de beschikking over marketing strategieën en diverse andere functionaliteiten voor het beste resultaat.

Zij hebben hun website laten maken

“De samenwerking met Bas van OneStep Media verliep erg prettig. Bas verwerkte snel mijn opmerkingen en aanvullingen. Hij denkt actief mee, reageert snel op mails en vragen. Mede dankzij zijn creativiteit en betrokkenheid is de website van Claver Creatieve Coaching precies geworden zoals ik voor ogen had.”

Eveline Vermeeren – eigenares Claver-coaching.nl

“Ik heb mijn website laten maken door Bas Homan van OneStep Media. Hier ben ik zeer tevreden over. Bas denkt heel goed mee over de mogelijkheden hoe de website vorm gegeven kan worden. Hij werkt effectief en efficiënt. Voor vragen die ik heb, kan ik hem snel bereiken om tot een oplossing te komen. Tevens merk ik aan Bas dat hij zijn werk met passie doet en dat maakt ook het verschil. ‘Ga zo door Bas!'”

Inci Yilmaz – eigenares Incihairandmore.nl

“Ik heb met erg veel plezier met Bas mijn website laten maken. Hij snapt waar hij het over heeft, begrijpt de wensen van de klant (ook wanneer zij deze zelf nog niet echt helder hebben) en vertaalt dat naar een mooie, functionale site. Ook wanneer je vastloopt bij het beheer, staat OneStep Media altijd voor je klaar. Ik ben er blij mee!”

Peggy Janssen – eigenares Pekster

“Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service van OneStep Media. Allekleurenvanderegenboog.nl is een mooie overzichtelijke webshop geworden. Bas reageert snel, vakkundig, uitgebreid op elke vraag tijdens de bouw en after-sales. ‘Ontzettend bedankt voor al het geduld dat je hebt gehad. Het eindresultaat mag er zijn!'”

Edith Ruiken – eigenares Allekleurenvanderegenboog.nl

Kunnen wij je helpen bij een effectieve website in combinatie met ijzersterke online marketing? Neem dan gerust eens contact met ons op.

06 – 16044002

bas@onestepmedia.nl

Krayenhofflaan 112, Nijmegen

Ma – Zo 8.30 – 20.00 uur

 

06 – 16044002

bas@onestepmedia.nl

Krayenhofflaan 112, Nijmegen

Ma – Zo 8.30 – 20.00 uur