Website laten maken Wijchen

Ben je ondernemer in Wijchen en wil je een website laten maken Wijchen? Kies dan voor OneStep Media! Wij zijn een kleinschalig en betrokken online marketing bureau uit Nijmegen met meer dan 10 jaar ervaring in het vindbaar maken van dienstverleners en lokale bedrijven uit Wijchen in Google.

  • Wij maken jouw nieuwe website snel en goed vindbaar
  • Korte lijntjes en een nauwe samenwerking. Samen groeien
  • Je nieuwe website werkt op mobiel en de computer

Website laten maken Wijchen? Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos verder kunt ondernemen door je online vindbaarheid volledig uit handen te nemen. Zo kunnen we samen doorgroeien als ondernemer.

maatwerk website
maatwerk website

 Betaalbare website laten maken Wijchen

Maatwerk website Wijchen

Als ondernemer ben je uniek, dat moet jouw website dan ook uitstralen. Als je kiest voor OneStep Media gaan we samen aan de slag om voor jouw onderneming een unieke en vindbare website te maken zodat je zorgeloos verder kunt groeien.

Voordelen van OneStep Media

  • Kleinschalig en lokaal: Persoonlijk contact is de norm
  • Wij denken met je mee: We adviseren je graag bij iedere stap
  • Hoge kwaliteit: Hoge resultaten van goede kwaliteit

Hoe maken jullie mij vindbaar in Google?

Als je een website laat maken in Wijchen door ons, zorgen wij ervoor dat je nieuwe website ook goed gevonden wordt in Wijchen en andere plaatsen waar je als ondernemer werkzaam bent. Dit doen wij met SEO en SEA campagnes. SEO zorgt voor organische vindbaarheid in Google (zoals je ons ook gevonden hebt) en SEA zijn betaalde advertenties in Google om heel snel vindbaar te zijn in Google.

Hoelang duurt het laten maken van een website?

Een exacte tijd is lastig te geven, maar om een maatwerk website te laten maken moet je denken aan een doorlooptijd van 9 weken.

Met wie kan ik contact opnemen?

Ik (Bas) sta je graag te woord en kan je adviseren over de mogelijkheden voor jouw online vindbaarheid. Stuur me een berichtje op bel naar 024 – 2022 029.

Waar is jullie kantoor gevestigd?

Ons kantoor is gevestigd in Nijmegen. Wij zijn vanuit Wijchen gemakkelijk en snel (binnen 10 min) te bereiken met de trein en bus die voor de deur stoppen. Vanaf Wijchen sta je tevens binnen 10 minuten bij ons op de parkeerplaats in Dukenburg, Nijmegen.

In welke regio zijn jullie actief?

Wij zijn actief door heel Nederland met ons kantoor in Nijmegen. Vanuit Nijmegen werken wij voor ondernemers uit Wijchen maar bijvoorbeeld ook Oss, Tiel en Den Bosch.

 Website laten maken Wijchen

Website Wijchen

Een website laten maken Wijchen begint met het ontwerpen van een unieke website, daarbij houden we rekening met je huisstijl en uitstraling als bedrijf. Wanneer het ontwerp akkoord is, wordt deze omgebouwd naar een snelle en responsieve website.

Je nieuwe website bouwen we eerst op een demo omgeving, zo heb je rustig de tijd om je nieuwe website uitgebreid te testen en rustig alle content toe te voegen. Pas als alles naar wens is en naar behoren werkt plaatsen we jouw nieuwe website op een domeinnaam naar keuze.

De maanden daarop zorgen wij voor het onderhoud en dat je website veilig en snel blijft. Als er problemen of aanpassingen gewenst zijn kun je daarvoor altijd een mailtje sturen, bellen of even langskomen.

Vindbare website laten maken Wijchen

Naast het maken van een mooie en functionele website wil je ook meer nieuwe klanten werven. Daar zorgen wij voor door je website goed vindbaar te maken in Google. Wanneer je door ons een website laat maken in Wijchen zorg je voor een nette presentatie en in groei in bezoekers, leads en uiteindelijk klanten.

Kan ik mijn website straks zelf aanpassen?

Ja, wanneer je kiest om een website te laten maken Wijchen zorgen wij ervoor dat je je website heel gemakkelijk en snel zelf kunt aanpassen. Wij maken jouw nieuwe website in WordPress wat ervoor zorgt dat je gemakkelijk zelf pagina’s en foto’s aanpast. Gewoon via je computer, tablet of zelfs telefoon.

Website laten maken Wijchen, en het onderhoud dan?

Daar gaan we je volledig in ontzorgen. Naast dat je kiest om een website te laten maken Wijchen is het ook belangrijk dat deze periodiek onderhouden wordt. Wanneer je dat niet doet, raakt je website verouderd en bestaat er ook de kans dat je website gehacked wordt.

Allemaal zaken die goed te voorkomen zijn door tijdig de website te onderhouden. Zowel inhoudelijk als technisch ontzorgen wij je volledig zodat jij je kunt focussen op ondernemen.

Wat kost een website laten maken Wijchen?

De kosten voor je nieuwe website zijn altijd afhankelijk van je exacte wensen en verwachtingen. Om je toch een idee te geven onderstaand onze pakketten voor het laten maken van een website:

  • Thema website: Een thema webdesign + technische realisatie voor een betaalbare maar professionele website. Kosten v.a. 1120,-
  • Maatwerk website: Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en professionele website. Kosten v.a. 1960,-
  • Maatwerk SEO website: Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en vindbare website. Kosten v.a. 2920,-

“Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft Bas Homan voor mij een webshop gemaakt die door Bas zijn gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan. Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

Job Hendrikus Vern

“Zeer tevreden over de samenwerking met OneStep Media. Komt afspraken goed na en is erg vriendelijk. Super tevreden over het eindresultaat!”

Jacco

 Beter vindbaar in Google

Vindbare website laten maken Wijchen

Website laten maken Wijchen én goed gevonden worden in Google? Dan zit je goed bij OneStep Media. Om je goed vindbaar te maken in Google zetten we een SEO en SEA campagne op voor jouw nieuwe website. Daarvoor wordt je goed gevonden in Google en ontvang je iedere maar bezoekers die opzoek zijn naar jouw diensten en / of producten.

Daarvoor doen we onderzoek naar je concurrenten en bekijken welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt om je aanbod te vinden in Google. Als dat in kaart gebracht is, maken we een voorstel voor interessante zoektermen om op gevonden te worden en doen we een voorstel voor een contentstrategie.

Als de nieuwe website gereed is en de strategie uitgestippeld schrijven we maandelijks unieke content zodat we jouw doelgroep zo goed mogelijk kunnen bereiken.

Naast het verzorgen van unieke content is het ook belangrijk om autoriteit op te bouwen naar jouw website. Dit doen we met een techniek genaamd linkbuilding. We zorgen ervoor dat interessante andere websites doorlinken naar die van jou zodat Google jouw website meer vertrouwd.

Vindbare website laten maken Wijchen

Naast het maken van een mooie en functionele website wil je ook meer nieuwe klanten werven. Daar zorgen wij voor door je website goed vindbaar te maken in Google. Wanneer je door ons een website laat maken in Wijchen zorg je voor een nette presentatie en in groei in bezoekers, leads en uiteindelijk klanten.

Website laten maken Wijchen met SEO

Website latnen maken Wijchen en goed gevonden worden, dan regelen we voor je met SEO. Met SEO zorgen we ervoor dat je groeit in de organische resultaten van Google. Dat is een van de duurzaamste manieren van marketing, omdat het voor de langere termijn is én omdat het geen aanvullend maandelijks marketing budget vereist.

Website laten maken Wijchen met SEA

SEA zijn de betaalde advertenties in Google. Bij SEA sta je direct bovenaan in Google, maar moet je wel voor iedere klik op je advertentie een bepaald bedrag aan Google betalen. Hoeveel dit bedrag is, hangt af van de concurrentie van de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden.

Website laten maken Wijchen en daarbuiten:

Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Door onze slimme werkwijze en het gemak van online afspraken maakt het niet uit waar jouw onderneming gevestigd is. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Nijmegen om samen te sparren over jouw nieuwe website, of we plannen dit gemakkelijk in via diverse online meetings of per telefoon!

bas

 Website laten maken Wijchen?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Graag vertel ik (Bas) je vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas

 Website laten maken Wijchen?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Graag vertel ik (Bas) je vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!