Website laten maken Veghel

Opzoek naar een kleinschalig en betrokken online marketing bureau voor het laten maken van jouw website in Veghel? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van vindbare websites voor ondernemers uit Veghel.

  • Gebruiksvriendelijke websites met conversie en marketing in het achterhoofd
  • Thema of maatwerk websites. Al vanaf 1120,- all in
  • Snelle websites die geschikt zijn voor alle apparaten

Wij houden van een betrokken en persoonlijke samenwerking om samen te werken aan jouw nieuwe vindbare website in Veghel en omgeving.

maatwerk website
maatwerk website

 Website laten maken Veghel

Website laten maken Veghel

Wij werken lekker kleinschalig en daarmee zeer betrokken. Iedere ondernemer en onderneming is uniek en verdiend daarom een eigen unieke website. Daarom creëren wij geen standaard sjablonen, maar leveren we op maat gemaakte websites die perfect aansluiten bij jouw visie en doelen.

Voordelen van OneStep Media

  • Kleinschalig en lokaal: Persoonlijk contact is de norm
  • Wij denken met je mee: We adviseren je graag bij iedere stap
  • Hoge kwaliteit: Hoge resultaten van goede kwaliteit

Hoeveel jaar ervaring hebben jullie?

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van vindbare websites voor ondernemers uit Veghel.

Met wie kan ik contact opnemen?

Ik (Bas) sta je graag te woord en adviseer je over de mogelijkheden voor jouw online vindbaar en zichtbaarheid. Bel vrijblijvend naar 024 2022 029 of mail mij op info@onestepmedia.nl.

Waar is jullie kantoor gevestigd?

Ons kantoor is gevestigd in Nijmegen. Wij zijn vanuit Veghel gemakkelijk en snel te bereiken met de trein en bus die voor de deur stoppen. Vanaf de snelweg A59 sta je tevens binnen 5 minuten bij ons op de parkeerplaats vanaf afrit Dukenburg.

In welke regio zijn jullie actief?

Wij zijn gevestigd in Nijmegen en werken vanuit daar voor ondernemers uit o.a. Veghel maar bijvoorbeeld ook uit Venray, Oss en Den Bosch.

 Waarom een website laten maken Veghel?

Website Veghel

Een nieuwe website laat je maken om je bedrijf zo goed mogelijk te presenteren, maar ook om meer klanten uit de regio te werven voor jouw onderneming.

Jouw nieuwe website maken wij lekker snel en geschikt voor ieder beeldscherm, zo bied je jouw bezoeker altijd een optimale gebruikerservaring. Ook helpen we je bij het onderhouden van je nieuwe website en zorgen we ervoor dat hij goed gevonden wordt in Google.

Als je ervoor kiest om door ons jouw nieuwe website te laten maken in Veghel zorgen wij dat jij onbezorgd verder kunt ondernemen.

Wat kost een website laten maken?

De kosten om een website te laten maken Veghel kunnen per project verschillen, om je toch een goed idee van de kosten te geven onderstaand onze meest gekozen pakketten:

  • Thema website, kosten v.a. 1120,-: Een thema webdesign + technische realisatie voor een betaalbare maar professionele website.
  • Maatwerk website, kosten v.a. 1960,-: Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en professionele website.
  • Maatwerk SEO website, kosten v.a. 2920,-: Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en vindbare website.

Hoe lang duurt het laten maken van een website?

De exacte looptijd is altijd afhankelijk van de exacte wensen maar ook van de content. Ben je snel met het aanleveren van content of heb je hier wat langer de tijd voor nodig? Allemaal factoren die de loopduur van het laten maken van een website beïnvloeden.

Doorgaans zien we echter dat binnen 6 tot 9 weken een nieuwe website online staat.

“Zeer tevreden over de samenwerking met OneStep Media. Komt afspraken goed na en is erg vriendelijk. Super tevreden over het eindresultaat!”

Jacco

“Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft Bas Homan voor mij een webshop gemaakt die door Bas zijn gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan. Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

Job Hendrikus Vern

 Vindbare website laten maken

Wij maken jouw website vindbaar in Google

Naast het ontwerpen en bouwen van een unieke website voor jouw bedrijf uit Veghel doen we iets wat misschien nog wel het aller belangrijkste is. We zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt in Google!

Door ervoor te zorgen dat je goed gevonden wordt op Google bereik je meer klanten uit Veghel en/of de andere regio’s waar jouw onderneming actief is. Dit doen wij door je website voor SEO te optimaliseren. Daarbij komen diverse maandelijks werkzaamheden kijken die we je allemaal uit handen nemen.

Website laten maken Veghel én goed gevonden worden in Google? Neem dan vandaag nog contact op, dan bekijken we samen hoe we jouw onderneming het beste kunnen laten groeien.

Kennismaking en Strategie

We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelgroep en concurrentie. Op basis hiervan ontwikkelen we een strategie die de basis zal vormen voor jouw nieuwe unieke website.

Ontwerp en Ontwikkeling

We beginnen met het ontwerpen van een unieke website voor jouw onderneming. Deze bekijken we samen en eventuele feedback voeren we door. Zodra het design akkoord is bouwen we deze op op een demo-omgeving en vullen hem met de content die je ons aanlevert.

Vindbaarheid in Google

Hier komt de magie van zoekmachine optimalisatie naar voren. We optimaliseren jouw website voor relevante zoekwoorden en zorgen ervoor dat deze gemakkelijk wordt gevonden door potentiële klanten in Veghel en daarbuiten.

Lancering en Monitoring

Zodra de website klaar is, lanceren we jouw nieuwe website. Maar daar houdt het niet op. We blijven de prestaties van de website volgen en optimaliseren, zodat je website altijd mee groeit met je onderneming en je andersom kunt groeien door je nieuwe website.

Website laten maken Veghel en daarbuiten:

Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Door onze slimme werkwijze en het gemak van online afspraken maakt het niet uit waar jouw onderneming gevestigd is. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Nijmegen om samen te sparren over jouw nieuwe website, of we plannen dit gemakkelijk in via diverse online meetings of per telefoon!

bas

 Website laten maken Veghel?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Graag vertel ik (Bas) je vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas

 Website laten maken Veghel?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Graag vertel ik (Bas) je vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!