Metropole Druten

Lancering voor de website van Metropole Druten ?

Een informatieve website over de unieke locatie en bezienswaardigheid van Metropole Druten. Een pand met meer dan 150 oldtimers welke voor groepen vanaf 20 personen te bewonderen zijn.

Met een eigen bruin cafe, proeflokaal en het museum een prachtige plek voor een teamuitje, verjaardag, bruiloft of feesten en partijen.

Website doel

Metropole Druten is een informatieve websites over alle mogelijkheden die Metropole te bieden heeft. Daarnaast bied de website een interactieve agenda waarmee bezoekers gemakkelijk de door hun gewenste tijd en datum kunnen boeken. Dit bied Metropole aan de achterzijde van de website een gemakkelijk overzicht met daarbij geautomatiseerde bevestiging en herinnering e-mail sjablonen.

Daarnaast bied de website hen een gemakkelijk facturatie systeem inclusief iDeal betalingen en automatische betaling herinneringen.

Agenda systeem

Uniek op de website van Metropole Druten is het reservering’s systeem. Dit is een interactieve agenda welke gekoppeld staat aan de agenda van Metropole. Hiermee kunnen bezoekers van de website gemakkelijk in de agenda zien of de door hun gewenste datum en tijd nog beschikbaar is voor een evenement. Daarna kunnen ze via een kort en beknopt formulier alle benodigde informatie verstaffen welke nodig is om een reservering definitief te maken. Vervolgens kan Metropole aan de achterzijde van de website in één gemakkelijk overzicht alle reserveringen bekijken en bijhouden.

Bekijk de volledige website via deze link.

Ook je website laten maken?

Wil jij net als Metropole je website laten maken? Laat Bas en de Experts van OneStep Media je dan helpen!

Laat ons je helpen bij het maken, ontwerpen en bouwen van jouw droom website. Daarmee maak je een plek waar al je potentiële klanten je kunnen vinden.

Een website die je dagelijks helpt met je onderneming en precies uitstraalt wat jij wilt vertellen. Samen maken we een effectieve plek op het internet in combinatie met ijzersterke online marketing.

Voor iedere ondernemer een passende oplossing zodat ook jij succesvol online bent. Wij werken graag met je samen.

Neem vrijblijvend contact met ons op, of bekijk gemakkelijk alle mogelijkheden over een website laten maken op een van onze pagina’s.