de Parel van Wamel

Lancering voor de website van ‘de Parel van Wamel‘ ?

Een informatieve website over de bed & breakfast, verkoop van unieke items en de mogelijkheid voor diner voor groepen en bekendheden verzorgd door Eva en haar prachtige woning in Wamel. Ookwel ‘de Parel van Wamel’ genoemd.

Website doel

de Parel van Wamel is een informatieve website voor het veelzijdige bedrijf van Eva. Van een prachtige Bed & Breakfast, Verkoop van unieke objecten welke Eva door de jaren heen verzameld heeft tot fotografie en de mogelijkheid om te dineren met groepen.

Een veelzijdig bedrijf met de oneindige charme welke Eva te bieden heeft. Naast informatie over haar B&B, Kookkunsten en Fotografie beschikt haar website over een catalogus pagina waar al haar producten welke te koop of te huur zijn worden weergeven. Vervolgens kan men digitaal of op locatie een afspraak maken om deze items te kopen of te huren.

Eva’s website is volledig ingericht als een informatieve website, geïntereseerde kunnen via haar website alle benodigde informatie vinden over Eva en haar aanbod. Voor haar website is veelal gebruik gemaakt van foto’s welke door haar zelf gemaakt zijn. Haar website straalt van home tot contact precies uit waar Eva en haar bedrijf voor staat.

Ook je website laten maken?

Wil jij net als Eva je website laten maken? Laat Bas en de Experts van OneStep Media je dan helpen!

Laat ons je helpen bij het maken, ontwerpen en bouwen van jouw droom website. Daarmee maak je een plek waar al je potentiële klanten je kunnen vinden.

Een website die je dagelijks helpt met je onderneming en precies uitstraalt wat jij wilt vertellen. Samen maken we een effectieve plek op het internet in combinatie met ijzersterke online marketing.

Voor iedere ondernemer een passende oplossing zodat ook jij succesvol online bent. Wij werken graag met je samen.

Neem vrijblijvend contact met ons op, of bekijk gemakkelijk alle mogelijkheden over een website laten maken op een van onze pagina’s.