Webshop laten maken

Ben je online ondernemer en wil je een converterende webshop laten maken? Laat de Experts van OneStep Media je dan helpen bij het ontwerpen en bouwen van jouw droom webshop! Samen ontwikkelen we een effectieve en converterende webshop waarmee je meer verkoopt, nieuwe bezoekers ontvangt en je omzet verhoogt.

 • Gebruiksvriendelijke webshop met conversie en marketing in het achterhoofd
 • Thema of maatwerk webshops. Al vanaf 1620,- all in
 • Snelle webshops die geschikt zijn voor alle apparaten

Met een webshop van OneStep Media kom je professioneel voor de dag en dat helpt om jouw bedrijf (online) verder te laten groeien.

Webshop laten maken door OneStep Media

Dit mag je van ons verwachten

Wanneer je kiest om een webshop te laten maken hebben wij keuze uit een van onze budget opties of verzorgen wij een volledige maatwerk website/-shop. Afhankelijk van je wensen of doelstellingen hebben wij een oplossing voor ondernemers uit heel Nederland, groot en klein.

Voordelen van OneStep Media

 • Oplossingen voor iedereen: van sjablonen tot 100% maatwerk
 • Een snelle website: daar zorgen wij voor
 • Modern en voor elk apparaat: onze webshops worden mobiel vriendelijk gemaakt

Contact opnemen  Kom vrijblijvend met ons in contact!

  ? Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

  Werkt mijn webshop met iDeal?

  Ja, al onze webshops worden opgeleverd met diverse betaalmethodes waaronder iDeal, Creditcard, Afterpay etc. etc. Het staat je vrij om betaalopties naar keuze te kiezen.

  Zorgen jullie ook voor het onderhoud?

  Ja, al onze webshops komen met een onderhoudsovereenkomst welke ervoor zorgt dat jouw webshop altijd up-to-date is op gebied van techniek maar ook beveiliging.

  Kan ik terugvallen op support?

  Ja, wij staan voor je klaar bij vragen of problemen. Kom je er even niet uit of is het te druk? Wij denken graag met je mee.

  Werken jullie webshops ook op mobiel?

  Ja, al onze webshops worden responsive gemaakt wat inhoud dat deze goed werken op de computer, tablet en natuurlijk mobiel.

  Werken jullie met thema's?

  Dat is afhankelijk van je pakket keuze. Wanneer je kiest voor een maatwerk website dan is jouw website ook echt 100% uniek. Wij ontwerpen en bouwen dan een volledig maatwerk webshop. Kies je voor een thema webshop, dan bieden wij de keuze uit meer dan 2000 vooraf gemaakte thema’s.

  “Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft OneStep Media voor mij een webshop gemaakt die door de gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan.

  Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

  Job Hendrikus Vern

  “OneStep Media heeft voor ons een nieuwe maatwerk website ontworpen en gebouwd en er tevens voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn als makelaar in en rondom ons werkgebied.

  Wij zijn erg tevreden over OneStep Media, met Bas als contactpersoon. Ieder bedrijf welke professioneel zijn of haar website en marketing wilt uitbesteden raden wij OneStep Media van harte aan!”

  Homan Makelaardij

  Tarieven webshop laten maken

  De kosten voor onze webshops bestaan uit een eenmalig bedrag voor het realiseren van jouw nieuwe webshop en een maandelijks terugkerend bedrag voor het doorlopende onderhoud en updates van de webshop.

  Meest gekozen
  v.a.2200
  voor de gevestigde ondernemer

  Maatwerk webshop

  Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en professionele webshop

  • Uniek maatwerk webdesign
  • Geschikt voor desktop en mobiel
  • Gemakkelijke webshop interface
  • Snel en Google vriendelijk
  • Tot 6 producten gevuld met content Wij vullen tot 6 producten met jouw eigen teksten en foto's. Heb je er behoefte aan dat wij meer producten voor je invullen? Dan kan dit in overleg met een urenschatting vooraf.
  • Tot 6 pagina's gevuld met content Wij vullen tot 6 pagina's met teksten en foto's. Heb je er behoefte aan dat wij meer pagina's voor je invullen? Dan kan dit in overleg met een urenschatting vooraf.
  • Onbeperkt zelf content toevoegen
  • Tot 2 correctie rondes
  v.a.3190
  voor de grootschalige ondernemer

  Maatwerk SEO webshop

  Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en vindbare webshop

  • Alles uit het maatwerk webshop pakket
  • Uitgebreid zoekwoorden onderzoek
  • 15 SEO dienst- / plaats pagina's
  • SEO optimalisatie van 15 pagina's
  • Koppeling met Google Shopping
  • Koppeling met Facebook Shopping
  • Aanvullende conversie optimalisatie
  • Voor een vindbare & zichtbare webshop

  Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!


   ? Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

   Jouw online winkel

   Een passende en professionele webshop

   OneStep Media maakt betaalbare webshops met een professionele uitstraling. Een website of webshop laten maken kan bij ons professioneel en volledig naar wens. Bij ons ontvang je een strakke, moderne en professionele webshop naar wens. Hierbij ontvang je vele modules en een webshop die je zelf gemakkelijk kunt beheren en aanpassen.

   Zo voeg je gemakkelijk nieuwe foto’s toe, pas je teksten aan of voeg je een oneindig aantal nieuwe pagina’s of blogberichten toe. Laat ook voor jouw bedrijf een professionele webshop maken bij OneStep Media.

   “Kompas Mengelmoes is erg blij met de website /webshop. Bas van OneStep Media werkt snel, komt zijn afspraken na en werkt voor een schappelijke prijs. Geen uurtje factuurtje. Als maatschappelijk ondernemer stellen wij dit zeer op prijs! Dankjewel Bas!”

   Angela Kilkens / Kompas Mengelmoes

   “Nog mijn dank voor al je engelen geduld, enthousiasme, en samenwerking voor het maken van mijn website. Zoals je weet ben ik niet zo goed in uitleg geven, een digitbeet, en kan ik lekker chaotisch zijn, ondanks dat wist jij er altijd raad mee!! Ben echt reuze blij met het resultaat en wat ook super is, dat ik altijd terecht kan met vragen bij je, heel fijn!”

   Eva Stam / deParelvanWamel

   Veel gestelde vragen

   Hier vind je antwoord op veel gestelde vragen over een webshop laten maken

   Wat houdt maatwerk in?

   Een maatwerk webshop is ook echt maatwerk. Aan de hand van de informatie uit de intake wordt er een uniek webdesign voor jouw nieuwe webshop ontwikkeld. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met je huisstijl en aanvullende design wensen.

   Ook de ontwikkeling van het design naar een technisch werkende website gebeurt op maat. Zo verzekeren we dat je over een unieke webshop beschikt welke ook in de toekomst gemakkelijk uit te breiden is.

   Bij onze maatwerk webshop werken we tevens met een gemakkelijke builder voor de content zodat je ook zelf in staat bent tot het bijwerken / bijhouden van je eigen webshop. Kom je er niet uit of heb je de tijd niet? Dan staan wij uiteraard voor je klaar.

   Wat houdt een thema webshop in?

   Een thema webshop is een webshop die met behulp van thema’s wordt opgezet. Je hebt keuze uit ruim 2000 voor gemaakte webdesign sjablonen. Deze sjablonen worden aangepast aan jouw eigen huisstijl en logo zodat je een unieke eigen webshop hebt.

   Een thema webshop is ideaal voor bijvoorbeeld startende ondernemers en hobbyisten. Met een thema webshop creëren we betaalbare maar professionele webshop.

   Gemiddelde doorlooptijd

   De gemiddelde doorlooptijd van een maatwerk webshop is 4 tot 6 weken vanaf het moment dat er gestart kan worden met de opdracht. In de eerste 1 tot 2 weken gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw nieuwe webshop. Als deze gereed is maken we een (vaak online) afspraak om samen het design door te spreken.

   De 3e en 4e week staan gepland voor het ontwikkelen van jouw nieuwe maatwerk webshop aan de hand van het ontwerp. In de 5e tot 6e week vullen we jouw webshop met content en voeren we de eventuele feedback door. Aan het eind van deze periode is jouw webshop klaar voor lancering.

   Wat kost een nieuwe webshop?

   De kosten voor een nieuwe website is afhankelijk van je wensen en verwachtingen. Om het je gemakkelijker te maken hebben wij 3 pakketten opgesteld welke naar wens op maat te maken zijn.

   Thema webshop: v.a. 1620,-

   Maatwerk webshop: v.a. 2200,-

   Maatwerk SEO webshop: v.a. 3190,-

   Meer weten over onze webshops? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

   Hoe zit het met de invulling van de webshop?

   Afhankelijk van je pakket keuze vullen wij 3 tot 6 pagina’s voor je. Dit houd in dat wij samen afspreken welke pagina’s nodig zijn en daarvoor teksten en bijpassende afbeeldingen verzorgen. Dit doen wij in overleg met desgewenst input vanuit jouzelf. Daarnaast is het mogelijk om in overleg meer pagina’s door ons te laten vullen en uiteraard heb je de mogelijkheid om zelf zoveel pagina’s toe te voegen als je wilt via de gemakkelijker website builder.

   Tevens vullen wij 3 tot 6 producten voor je met informatie en afbeeldingen welke je zelf aanlevert. Ook hiervoor geldt dat je aanvullend zelf zoveel producten kunt toevoegen als je wilt.

   Neem vrijblijvend contact op!


    ? Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

    Voordelen van OneStep Media

      Websites vanaf 960,-

      Ruim 10 jaar ervaring

      Korte lijntjes & persoonlijk contact

      Geen onnodig lange contracten

      Vrijblijvende offerte

      Beoordeeld met 5 van 5 sterren

    “OneStep Media heeft voor ons een nieuwe maatwerk website ontworpen en gebouwd en er tevens voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn als makelaar in en rondom ons werkgebied.

    Wij zijn erg tevreden over OneStep Media, met Bas als contactpersoon. Ieder bedrijf welke professioneel zijn of haar website en marketing wilt uitbesteden raden wij OneStep Media van harte aan!”

    Homan Makelaardij

    “Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft OneStep Media voor mij een webshop gemaakt die door de gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan.

    Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

    Job Hendrikus Vern
    Webshop laten maken?

    Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

    Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw nieuwe webshop! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

    Webshop laten maken?

    Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

    Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw nieuwe webshop! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!