Ook wanneer je vastloopt bij het beheer, staat OneStep Media altijd voor je klaar. Ik ben er blij mee!Peggy Janssen

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Wil je een webshop laten maken? Laat de Experts van OneStep Media je helpen bij het ontwerpen en bouwen van jouw converterende webshop.

Samen ontwikkelen we een krachtige en converterende webshop waarmee je meer verkoopt. Met een responsive design ben je goed zichtbaar op zowel mobiel, tablet als computers. Daarnaast verzorgen wij de vindbaarheid in zoekmachines en krijg je zelf gemakkelijk beheer mogelijkheden. Ook denken wij graag mee in de vorm van conversie en marketing op diverse platformen.

 

01

Gericht op Conversie

Wij richten ons op een unieke website met conversie verhogende technieken. Daarmee verkoop je meer via je website en sluit deze naadloos aan op je marketing campagnes en verkoop doelen.

02

Uniek en op Maat

Om jezelf te onderscheiden van de rest zorgen wij ervoor dat je uniek en volledig op maat online bent. We verwerken je huisstijl in een van de 80+ basis thema’s of ontwikkelen en ontwerpen een uniek thema naar wens. Daarmee ontwikkelen we een website als geen ander.

03

Gemaakt door Experts

Met meer dan 8 jaar ervaring en een team van ervaringsrijke deskundige zetten wij alles op alles om van jouw website een succesverhaal te maken. We gaan samen voor een langdurige en succesvolle samenwerking voor het best mogelijke eind resultaat.

Altijd inbegrepen
Altijd inbegrepen

Passend bij je bedrijf

Onze websites bieden je een modern ontwerp welke aansluit bij je eigen bedrijf, vormgeving en visie.

 

Samen onderhouden

Wij geloven in samenwerking. We bieden je de mogelijkheid zelf aanpassingen te maken. Daarnaast kun je altijd terugvallen op onze uitgebreide service om het beste uit je website te halen.

Technisch in perfecte staat

Onze websites zijn voorzien van de laatste technieken waarmee je over een duurzame website beschikt welke jaren mee gaat.

Vindbaarheid in zoekmachines

Naast een mooie website zorgen wij ervoor dat je website hoog scoort in Google. Daarmee onderscheidt je zelf van de rest en weet je zeker dat je geen enkele bezoeker misloopt.

Oplevering en onderhoud

Onze service houd niet op na oplevering. We plannen diverse evaluatie afspraken en stellen een onderhoudsplan op voor het komende jaar.

Nieuwe leads en klanten

Om je website echt succesvol te maken streven wij naar een conversiegericht design. Met een helder doel, de beschikking over marketing strategieën en diverse andere functionaliteiten voor het beste resultaat.

Succes verhalen
Succes verhalen

SHOP

Metropole Cars

Nieuwe webshop

Zij hebben hun webshop laten maken
Zij hebben hun webshop laten maken

“Ik heb mijn website laten maken door Bas Homan van OneStep Media. Hier ben ik zeer tevreden over. Bas denkt heel goed mee over de mogelijkheden hoe de website vorm gegeven kan worden. Hij werkt effectief en efficiënt. Voor vragen die ik heb, kan ik hem snel bereiken om tot een oplossing te komen. Tevens merk ik aan Bas dat hij zijn werk met passie doet en dat maakt ook het verschil. ‘Ga zo door Bas!'”

Inci Yilmaz – eigenares Incihairandmore.nl

“De samenwerking met Bas van OneStep Media verliep erg prettig. Bas verwerkte snel mijn opmerkingen en aanvullingen. Hij denkt actief mee, reageert snel op mails en vragen. Mede dankzij zijn creativiteit en betrokkenheid is de website van Claver Creatieve Coaching precies geworden zoals ik voor ogen had.”

Eveline Vermeeren – eigenares Claver-coaching.nl

“Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service van OneStep Media. Allekleurenvanderegenboog.nl is een mooie overzichtelijke webshop geworden. Bas reageert snel, vakkundig, uitgebreid op elke vraag tijdens de bouw en after-sales. ‘Ontzettend bedankt voor al het geduld dat je hebt gehad. Het eindresultaat mag er zijn!'”

Edith Ruiken – eigenares Allekleurenvanderegenboog.nl

“Ik heb met erg veel plezier met Bas mijn website laten maken. Hij snapt waar hij het over heeft, begrijpt de wensen van de klant (ook wanneer zij deze zelf nog niet echt helder hebben) en vertaalt dat naar een mooie, functionale site. Ook wanneer je vastloopt bij het beheer, staat OneStep Media altijd voor je klaar. Ik ben er blij mee!”

Peggy Janssen – eigenares Pekster

Kunnen wij je helpen bij een converterende webshop in combinatie met ijzersterke online marketing? Neem dan gerust eens contact met ons op.

06 – 16044002

bas@onestepmedia.nl

Krayenhofflaan 112, Nijmegen

Ma – Zo 8.30 – 20.00 uur

 

06 – 16044002

bas@onestepmedia.nl

Krayenhofflaan 112, Nijmegen

Ma – Zo 8.30 – 20.00 uur