Webdesign Grave

OneStep Media is een kleinschalig online marketing bureau voor webdesign in Grave. Wij zijn gespecialiseerd in het vindbaar maken van lokale bedrijven en dienstverleners in Google met behulp van slimme SEO en SEA campagnes. Dit doen wij met ruim 10 jaar ervaring en een gemiddelde beoordeling van 4,9 van 5 sterren.

 • Gebruiksvriendelijke websites met conversie en marketing in het achterhoofd
 • Thema of maatwerk websites. Al vanaf 1120,- all in
 • Snelle websites die geschikt zijn voor alle apparaten

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed webdesign is voor het presenteren van jouw onderneming aan potentiële klanten uit Grave en omgeving. Samen met jou werken wij graag aan een krachtig webdesign en een langdurige prettige samenwerking.

maatwerk website
webdesign Grave

 Maatwerk webdesign in Grave

Waarom kiezen voor OneStep Media?

Wij zijn een kleinschalig en betrokken online marketing bureau. Goede resultaten worden we blij van en delen we dan ook volledig transparant met elkaar. We werken graag nauw samen en zijn betrokken bij je bedrijf en webdesign.

Voordelen van OneStep Media

 • Kleinschalig en lokaal: Persoonlijk contact is de norm
 • Wij denken met je mee: We adviseren je graag bij iedere stap
 • Hoge kwaliteit: Hoge resultaten van goede kwaliteit

Hoeveel jaar ervaring hebben jullie?

Met meer dan 10 jaar ervaring maken wij vindbaar webdesign in Grave en omgeving voor de meest uiteenlopende ondernemers.

Met wie kan ik contact opnemen?

Ik (Bas) sta je graag te woord en adviseer je over de mogelijkheden voor jouw online vindbaar en zichtbaarheid. Bel vrijblijvend naar 024 2022 029 of mail mij op info@onestepmedia.nl.

Waar is jullie kantoor gevestigd?

Ons kantoor is gevestigd in Nijmegen. Vanuit Nijmegen werken wij voor ondernemers door heel Nederland. Lekker dichtbij Grave komen wij graag bij je langs of ben je welkom op ons kantoor in Nijmegen.

In welke regio zijn jullie actief?

OneStep Media is gevestigd in Nijmegen. Wij werken vanuit Nijmegen voor bedrijven in heel Nederland. Zo dus ook voor ondernemers uit Grave, maar bijvoorbeeld ook uit Den Bosch, Uden en Wijchen.

 Betaalbaar webdesign Grave

Webdesign in Grave voor jouw bedrijf

Een aantrekkelijke website alleen is niet voldoende om op te vallen tussen de concurrentie en potentiële klanten aan te trekken. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het maken van vindbaar webdesign voor ondernemers uit Grave om meer potentiële klanten uit de regio te werven. Dit doen wij door slim in te zetten op SEO en SEA campagnes. In combinatie met een professioneel ogend webdesign en een gebruiksvriendelijke website zorgen we dagelijks voor meer aanvragen via je website.

Wij zorgen er dus voor dat jouw webdesign Grave goed gevonden wordt op jouw diensten en of producten in de regio van Grave. We sturen maandelijks aan op kansen en bespreken samen continu de doelen voor de komende periode. Zo werken we continu samen om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen.

Wat is webdesign?

Webdesign is het proces van het maken en ontwerpen van websites. Dit omvat het bepalen van de lay-out, kleuren, lettertypen, afbeeldingen en andere visuele elementen die worden gebruikt op een website.

Waarom is goed webdesign belangrijk voor mijn bedrijf in Grave?

Goed webdesign is essentieel omdat je website vaak de eerste kennismaking is die potentiële klanten met je bedrijf hebben. Een professioneel webdesign zorgt voor een professionele uitstraling voor je bedrijf.

Wat zijn responsieve websites?

Responsieve websites passen zich automatisch aan verschillende schermformaten aan, zoals die van mobiele telefoons, tablets en desktopcomputers. Dit zorgt voor een consistente gebruikerservaring ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt om de website te bekijken.

Hoe lang duurt het om een webdesign te laten maken?

De tijd die nodig is om een website te ontwerpen en te bouwen, kan variëren afhankelijk van de complexiteit van de site, de functionaliteiten die nodig zijn en de hoeveelheid inhoud die moet worden gemaakt. Over het algemeen kan een eenvoudige website binnen enkele weken worden opgeleverd, terwijl meer complexe sites meer tijd kosten.

“Super tevreden met onze nieuwe website www.videobros.nl. Ten eerste heeft hij gewoon een hele mooie website voor ons gebouwd. Maar daarnaast was het ook super fijn samenwerken met Bas omdat hij goed bereikbaar is en altijd bereid is om te helpen. Aanrader!”

Video Bros

“Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft Bas Homan voor mij een webshop gemaakt die door Bas zijn gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan. Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

Job Hendrikus Vern

 Waarom Kiezen voor OneStep Media?

Wij maken vindbaar webdesign in Grave

Wij zijn een kleinschalig en betrokken online marketing bureau en houden van korte lijntjes en duidelijke doelen. We werken graag nauw samen om het project continu waar nodig bij te schalen. Zo zorgen we er samen voor dat we een zo hoog mogelijk rendement behalen. Ervaring hebben we meer dan 10 jaar en klanten beoordelen ons dan ook met 4,9 van de 5 sterren.

Webdesign Grave laten maken

Neem vrijblijvend contact op om samen te sparren over jouw webdesign Venray. Samen inventariseren we de wensen en komen met een duidelijk plan en kostenplaatje vooraf. We leggen alle afspraken duidelijk vast en gaan stap voor stap een de slag met jouw webdesign. Je wordt betrokken in iedere stap van het proces en plannen diverse (online) afspraken in om de voortgang te bekijken en bespreken. Zo is van begin tot einde de route duidelijk en kunnen we samen werken aan een succesvol webdesign voor jouw onderneming uit Grave.

Wat kost webdesign in Grave?

De kosten zijn vooraf lastig aan te geven, daarvoor kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Om je toch een idee te geven onderstaand een indicatie van de onze meest gebruikte pakketten:

 • Thema website: Een thema webdesign + technische realisatie voor een betaalbare maar professionele website. Kosten v.a. 1120,-
 • Maatwerk website: Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en professionele website. Kosten v.a. 1960,-
 • Maatwerk SEO website: Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en vindbare website. Kosten v.a. 2920,-

Hoe lang duurt webdesign Grave?

Van eerste offerte tot aan lancering neemt doorgaans 6 tot 9 weken in beslag. In die periode ontwerpen wij een uniek webdesign, we bouwen deze naar een eigen website en vullen de website met jouw teksten en foto’s.

Na de lancering zorgen wij tevens voor het onderhoud zodat je jaren zorgeloos kunt genieten van je webdesign.

Webdesign Grave en daarbuiten:

Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Door onze slimme werkwijze en het gemak van online afspraken maakt het niet uit waar jouw onderneming gevestigd is. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Nijmegen om samen te sparren over jouw nieuwe website, of we plannen dit gemakkelijk in via diverse online meetings of per telefoon!

bas

 Webdesign Grave laten maken?

Neem vrijblijvend contact op!

  Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

  bas

   Webdesign Grave laten maken?

  Neem vrijblijvend contact op!

   Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.