Webdesign laten maken

Wil je een professionele website die jouw bedrijf perfect vertegenwoordigt? Zoek niet verder! Bij OneStep Media zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webdesign die jouw bedrijf online vindbaar en zichtbaar maakt. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf hebt, onze kleinschalige en betrokken aanpak zorgt ervoor dat we samen het perfecte webdesign voor jouw bedrijf creëren.

 • Gebruiksvriendelijke websites met conversie en marketing in het achterhoofd
 • Thema of maatwerk websites. Al vanaf 1120,- all in
 • Snelle websites die geschikt zijn voor alle apparaten
maatwerk website
maatwerk website

 Maatwerk webdesign laten maken

Waarom kiezen voor OneStep Media?

Door onze korte lijntjes en betrokken houding bouwen we samen aan een succesvolle online website. Laat ons jouw online marketing partner zijn en ervaar zelf de voordelen van een maatwerk website en effectieve SEO en SEA campagnes.

Voordelen van OneStep Media

 • Kleinschalig en lokaal: Persoonlijk contact is de norm
 • Wij denken met je mee: We adviseren je graag bij iedere stap
 • Hoge kwaliteit: Hoge resultaten van goede kwaliteit

Wanneer is OneStep Media opgericht?

OneStep Media is opgericht in 2017.

Hoeveel jaar ervaring heeft OneStep Media

OneStep Media beschikt over ruim 10 jaar ervaring op het gebied van design, development en marketing.

Met wie kan ik contact opnemen?

Bas is trotse eigenaar van OneStep Media. Hij staat je dan ook graag te woord en adviseert je over de mogelijkheden voor jouw online vindbaar en zichtbaarheid. Bel vrijblijvend naar 024 2022 029 of mail Bas op info@onestepmedia.nl.

Waar is jullie kantoor gevestigd?

Het kantoor van OneStep Media is gevestigd in Nijmegen.

In welke regio zijn jullie actief?

OneStep Media is gevestigd in Nijmegen. Wij werken vanuit Nijmegen voor bedrijven in heel Nederland.

 Webdesign laten maken

Waarom kiezen voor OneStep Media?

Dat jij tevreden bent met je nieuwe website is voor ons van groot belang. Daarom is het fijn te weten dat je samenwerkt met een kleinschalig en betrokken online marketing bureau voor jouw nieuwe webdesign. Met ruim 10 jaar ervaring hebben wij ervaring met het maken van webdesign voor de meest uiteenlopende ondernemers en kennen wij vrijwel alle branches en doelgroepen.

Maatwerk websites

Maatwerk is enorm belangrijk voor jouw nieuwe unieke webdesign. Daarom ontwerpen en bouwen we altijd een unieke website voor jouw onderneming. Afhankelijk van je keuzes en budget doen we dat door een unieke website te ontwerpen en deze op maat te bouwen. Dat zorgt voor een unieke website en voldoende mogelijkheden om in de toekomst verder te kunnen groeien.

Vindbaarheid is key

Een mooie website alleen is niet voldoende. Het is belangrijk dat potentiële klanten jouw bedrijf online kunnen vinden. Onze expertise in SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zorgt ervoor dat we jouw website bovenaan de zoekresultaten krijgen, zodat je meer bezoekers en potentiële klanten bereikt.

Persoonlijke betrokkenheid

Wanneer je kiest voor OneStep Media, kies je voor een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw wensen, ideeën en doelstellingen en vertalen dit naar een website die jouw merkidentiteit uitstraalt en jouw doelgroep aanspreekt.

“Super tevreden met onze nieuwe website www.videobros.nl. Ten eerste heeft hij gewoon een hele mooie website voor ons gebouwd. Maar daarnaast was het ook super fijn samenwerken met Bas omdat hij goed bereikbaar is en altijd bereid is om te helpen. Aanrader!”

Video Bros

“Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft Bas Homan voor mij een webshop gemaakt die door Bas zijn gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan. Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

Job Hendrikus Vern

 Tarieven voor webdesign

Webdesign laten maken: onze tarieven

De kosten voor het laten maken van een webdesign lopen nogal uiteen. Dat is namelijk afhankelijk van je exacte wensen en verwachtingen. Wij bieden webdesign aan in 3 hoofd pakketten:

 • Thema website: Een thema webdesign + technische realisatie voor een betaalbare maar professionele website. Kosten v.a. 1120,-
 • Maatwerk website: Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en professionele website. Kosten v.a. 1960,-
 • Maatwerk SEO website: Een maatwerk webdesign + technische realisatie voor een unieke en vindbare website. Kosten v.a. 2920,-

Benieuwd naar alle mogelijkheden en de inhoud van de pakketten? Bekijk dan deze pagina.

Hoe verloopt het proces?

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek leren we jou en jouw bedrijf beter kennen. We bespreken jouw doelen en wat je wilt bereiken met de website.

Ontwerp en ontwikkeling

We gaan aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van jouw maatwerk website. We houden je op de hoogte van het proces en staan open voor jouw feedback.

SEO en SEA

Zodra de website klaar is, zorgen we in overleg ervoor dat deze geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Met doelgerichte SEO en SEA campagnes vergroten we jouw online zichtbaarheid.

Lancering en monitoring

Na lancering houdt ons werk niet op. We blijven de website en campagnes monitoren en optimaliseren om de beste resultaten te behalen.

Webdesign in heel Nederland:

Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Door onze slimme werkwijze en het gemak van online afspraken maakt het niet uit waar jouw onderneming gevestigd is. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Nijmegen om samen te sparren over jouw nieuwe website, of we plannen dit gemakkelijk in via diverse online meetings of per telefoon!

bas
Webdesign laten maken?

Neem vrijblijvend contact op!

  Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

  bas
  Webdesign laten maken?

  Neem vrijblijvend contact op!

   Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.