pexels buro millennial 1438072
Professionele teksten

Teksten laten schrijven

Teksten kunnen je website maken of breken. Zonder een duidelijk verhaal weten bezoekers niet waar ze moeten kijken, wordt hun vraag niet beantwoord of lopen ze vast. Zorg daarom dat je weet wat je wilt vertellen en doe dit op een laagdrempelige en prettige manier. Zo verhoog je de conversie van je website, ontvang je meer bezoekers via de zoekmachines en zorg je voor meer leads en klanten.

Bij het schrijven van professionele teksten komt veel kijken, wat wil je precies over brengen, wie is je doelgroep en naar welke informatie is men opzoek? Laat OneStep Media je helpen bij het schrijven van pakkende, informerende maar bovenal converterende websiteteksten.

pexels buro millennial 1438072
Teksten door OneStep Media

Teksten laten schrijven door OneStep Media

Wanneer wij voor je aan de slag gaan met het schrijven van teksten dan zullen we altijd beginnen een uitgebreid onderzoek. Waar moet de tekst over gaan, wat wil je overbrengen en waar is de potentiële lead / klant naar op zoek? Pas zodra dat duidelijk in kaart is gebracht, zullen we met onze jarenlange ervaring een duidelijke en professionele tekst op maat schrijven.

Voordelen van OneStep Media

  • Volledig maatwerk: van A tot Z naar wens
  • Wij denken met je mee: we adviseren je graag bij iedere stap
  • 10 jaar ervaring: wij weten wat een tekst succesvol maakt

Hoe lang moet een goede tekst zijn?

Dat is afhankelijk van het onderwerp. Een echt minimum zal er dus niet bestaan maar een gemiddelde tekst zal zeker tussen de 500 en 1500 woorden bevatten. Zolang alle geschreven tekst maar relevant is.

Hoeveel teksten heb ik nodig?

Aan de hoeveelheid tekst zit eigenlijk geen minimum of maximum. Hoeveel teksten je nodig hebt is afhankelijk van het aantal onderwerpen je over wilt vertellen. Heb je bijvoorbeeld 10 diensten in 3 regio waar je op gevonden wilt worden, dan doe je er goed aan om voor al deze diensten per regio een tekst te laten schrijven. In bovenstaand voorbeeld komen we dan dus uit op 30 teksten.

Waarom is relevantie zo belangrijk?

Dit is belangrijk omdat Google (de zoekmachine) aan haar bezoekers altijd de beste resultaten wilt laten zien. Zodra jouw website of pagina niet relevant is voor de bezoeker van Google zal de website of pagina ook niet snel bovenaan de resultaten getoond worden.

Vertel je verhaal met duidelijke teksten:

De kracht van goede teksten

Goede teksten moeten voldoen aan diverse eisen. Zo zijn er ‘regels’ voor opmaak en structuur maar bovenal gaat het om de relevantie van de teksten voor je bezoekers. Je wilt dat je tekst duidelijk is, de juiste informatie overbrengt maar bovenal goed leesbaar is voor je potentiële leads of klanten.

Een goede tekst zal dus moeten voldoen aan diverse eisen. Naast de relevantie voor de bezoekers, wil je ook dat de tekst goed leesbaar is. Veel mensen zullen een website tekst eerst scannen alvorens ze de gehele pagina lezen. Het is daarom belangrijk om een goede structuur aan te brengen met behulp van kopteksten, diverse alinea’s en opsommingen. Meer weten over onze teksten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bas
Teksten laten schrijven?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor het laten schrijven van teksten! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas
Teksten laten schrijven?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor het laten schrijven van teksten! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!