facebook advertenties
Overal zichtbaar

Optimaal zichtbaar met Social Media marketing

Wil jij online zichtbaar zijn bij je ideale doelgroep? Wil jij meer bezoekers ontvangen op je website? Wil jij meer leads ontvangen die precies passen binnen jouw doelgroep? Zet dan in op sociale media marketing! Daarmee vergroten we je online zichtbaarheid en ben je continu onder de aandacht bij je doelgroep. Daarnaast biedt sociale media marketing de mogelijkheid om bezoekers te ’targetten’ die al eerder op jouw website zijn geweest. Dit vergroot het conversie percentage van je website en zorgt voor meer leads.

facebook advertenties
Social Media marketing door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij Social Media marketing

We zorgen voor een perfecte presentatie op Social Media door het inrichten van je account, het aanmaken van sjablonen voor posts en door het opzetten van een krachtige marketing strategie voor jouw Social Media kanalen. We doen onderzoek naar kansen en concurrentie en zorgen dat je met jouw Social Media kanalen je ideale doelgroep bereikt. Zowel organisch als met betaalde advertenties op diverse platforms.

Voordelen van OneStep Media

  • 10 jaar ervaring: zo weten we waar we het over hebben
  • Wij denken met je mee: we adviseren je graag bij iedere stap
  • Kleinschalig en betrokken: korte lijntjes en betrokken

Welke kanalen gebruiken jullie?

Wij doen aan Social Media marketing op vrijwel alle bekende en gangbare platformen. Denk aan Facebook, Instagram en LinkedIn. Echter waar de kansen zich voordoen maken wij ook graag gebruik van bijvoorbeeld Pinterest of TikTok!

Betaal ik bij Social Media voor iedere klik?

Nee, bij Social Media betaal je vrijwel altijd voor het aantal weergaven van je advertenties. De meesten platformen berekenen de kosten per 1000 weergaven van je advertenties. Wanneer je gebruik maakt van organische berichten is het bereik gratis. Je maakt dan gebruik van je netwerk op de sociale media platformen.

Wanneer is Social Media geschikt?

Social Media is in veel gevallen uitermate geschikt. Je kunt het bijvoorbeeld inzetten voor re-marketing van bestaande bezoekers of klanten maar ook om opzoek te gaan naar nieuwe (potentiele) klanten. Tevens bied het de mogelijkheid om in contact te blijven met je doelgroep / klanten en te sturen op herhalende business!

Wat is het verschil tussen organisch en betaald?

Het verschil zit hem al in de naam, bij organische berichten is het plaatsen ervan en het eventuele bereik wat je ermee behaald gratis. Je hoeft bij organisch dus niet te betalen voor de mensen aan wie de post vertoont wordt. Bij betaalde post’s is dit dus wel het geval. Je organische sociale media uit handen geven? Bekijk dan onze sociale media berichten mogelijkheden.

Krijg ik inzichten in de resultaten?

Ja, wij delen altijd zo transparant mogelijk en zo vaak als mogelijk gemaakte resultaten van de werkzaamheden welke we uitvoeren. Zo houden we je betrokken bij het gehele proces terwijl we je in de tussentijd nog altijd blijven ontzorgen.

Verschil tussen Social Media advertenties en berichten

Bij Social Media advertenties zorgen we voor advertenties op diverse sociale media platformen waarin we op basis van demografische en interesses een ideale doelgroep kunnen bereiken. Bij sociale media berichten plaatsen we interessante en pakkende berichten op de bestaande platformen en bereiken we doorgaans voornamelijk een bestaand netwerk. Klik via onderstaande knoppen om meer te lezen of sociale media advertenties of berichten.

Vindbaar en zichtbaar met Social Media:

Hoe Social Media Marketing werkt

Met social media marketing maken we bijpassende advertenties voor jouw onderneming op de bekende sociale media kanalen of doen dit door het maken van originele en pakkende berichten op je sociale media pagina’s. Met deze advertenties of berichten kunnen we jouw merkbekendheid vergroten of mensen die al bekend zijn met jouw onderneming ‘re-targetten’ om daarmee de conversie op je website te vergroten.

Sociale media bieden veel advertentie en bericht mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen en het platform maken wij advertenties die precies aansluiten op jouw website en de doelen die je voor ogen hebt. Wij testen divers advertentiemateriaal en optimaliseren je advertenties waar nodig. Zo zorgen we voor het best mogelijke resultaat en ben je goed en altijd online zichtbaar bij je doelgroep.

bas
Zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas
Zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!