facebook berichten
Organische berichten op sociale media

Optimaal zichtbaar met Social Media berichten

Zorg voor optimale zichtbaarheid bij je doelgroep door organische berichten op sociale media. Door het frequent plaatsen van interessante berichten voor je doelgroep blijf je relevant en in zicht bij je bestaande maar ook potentiële nieuwe klanten. Door een laagdrempelige manier van content zorg je dat je dagelijks, wekelijks of maandelijks op de tijdlijn van je doelgroep voorbij komt.

Door de mogelijkheid tot interactie welke sociale media je biedt, bereik je op een laagdrempelige en open manier je doelgroep keer op keer.

facebook berichten
Social Media berichten door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij Social Media berichten

Wanneer wij voor je aan de slag gaan met het maken van organische sociale media berichten dan doen we onderzoek, schrijven we teksten, zorgen we voor beeldmateriaal en nemen we je volledige organische sociale media kanalen uit handen.

Voordelen van OneStep Media

  • 10 jaar ervaring: zo weten we waar we het over hebben
  • Wij denken met je mee: we adviseren je graag bij iedere stap
  • Kleinschalig en betrokken: we werken graag samen aan een succesverhaal

Welke kanalen gebruiken jullie?

Wij doen aan Social Media marketing op vrijwel alle bekende en gangbare platformen. Denk aan Facebook, Instagram en LinkedIn. Echter waar de kansen zich voordoen maken wij ook graag gebruik van bijvoorbeeld Pinterest of TikTok!

Betaal ik bij organische Social Media voor iedere klik?

Nee, bij organische sociale media berichten betaal je niet voor het bereik van de berichten. Deze worden op het organische deel van de sociale media platformen geplaatst.

Wanneer is Social Media geschikt?

Social Media is in veel gevallen uitermate geschikt. Je kunt het bijvoorbeeld inzetten als je opzoek bent naar nieuwe (potentiele) klanten. Tevens bied het de mogelijkheid om in contact te blijven met je doelgroep / klanten en te sturen op herhalende business!

Wat is het verschil tussen organisch en betaald?

Het verschil zit hem al in de naam, bij organische berichten is het plaatsen ervan en het eventuele bereik wat je ermee behaald gratis. Je hoeft bij organisch dus niet te betalen voor de mensen aan wie de post vertoont wordt. Bij betaalde post’s is dit dus wel het geval.

Krijg ik inzichten in de resultaten?

Ja, wij delen altijd zo transparant mogelijk en zo vaak als mogelijk gemaakte resultaten van de werkzaamheden welke we uitvoeren. Zo houden we je betrokken bij het gehele proces terwijl we je in de tussentijd nog altijd blijven ontzorgen.

Optimaal zichtbaar met Social Media berichten:

Hoe Social Media berichten werkt

Met social media berichten zorgen we voor relevante en interessante berichten op je sociale media kanalen waarmee je continu top-of-mind blijft bij je bestaande en potentiële nieuwe klanten. Doordat je meermaals per maand actief voorbij komt op de tijdlijn van je volgers, zorg je voor verbinding en dat je regelmatig naar voren komt in hun gedachten.

Tevens zijn sociale media berichten een goede aanvulling op de interactie die je hebt of kunt krijgen met je doelgroep en advertenties op sociale media.

bas
Zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas
Zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!