Wat is Google Search Console (en wat kan je ermee?)


WordPress is een van de bekendste en meest gebruikte CMS systemen ter wereld. WordPress is daarmee het succesvolste Content Management Systeem ooit. Met dit CMS systeem kun je gemakkelijk je website bouwen en beheren. Zo voeg je in een handomdraai nieuwe pagina’s, blog’s en andere content toe aan je website.

WordPress kent zijn begin jaren als een systeem waarmee je gemakkelijk een blog kan bij houden. Echter is het in de loop der jaren uitgegroeid tot een all-round CMS systeem voor je gehele website. Zo wordt WordPress dan ook door veel grote bedrijven wereldwijd gebruikt. Daarmee is het dan ook uitgegroeid tot veel meer. Zo kun je bijvoorbeeld een webshop beheren met behulp van Woocommerce!

Wat is WordPress?

Je kunt het gemakkelijk uitleggen als volgt: Met Word press beheer je gemakkelijk je website, blog of webshop zonder hiervoor veel technische kennis te hebben. Hoewel het draait op programmeer talen hoef je hiervan geen kennis te hebben om ermee te werken.

Wie gebruikt WordPress?

Word press wordt natuurlijk gebruikt door duizenden bedrijven wereldwijd. Wij (en vrijwel al onze klanten) bijvoorbeeld ook! Daarnaast zijn er echter nog andere namen welke dagelijks vertrouwen op Word press. Denk aan de New York Times, het Witte Huis en zelfs Microsoft.

Waarom WordPress?

Er zijn veel redenen waarom je gebruik zou willen maken van Word press. De belangrijkste (volgens ons) hebben we onderstaand voor je op een rij gezet.

1) WordPress is gratis en ontzettend uitgebreid!

WordPress is van zichzelf een gratis systeem. Dit komt doordat Word press een zo genoemd ‘open source’ programma is. Dit houd in dat het voor iedereen gratis te gebruiken is en dat iedereen er aanpassingen aan mag maken, zolang je deze aanpassingen maar weer deelt met alle andere gebruikers van WordPress. Zo zorgen we er samen voor dat WordPress steeds beter en beter wordt.

Mede omdat iedereen aanpassingen en uitbreidingen kan maken aan Word press is het over de afgelopen jaren erg uitgebreid geworden. Zo kun je momenteel zelfs zonder technische kennis je eigen website opbouwen of zelfs een webshop beginnen via Word press met een aantal gratis maar ook betaalde plug-ins van WordPress.

2) WordPress is gemakkelijk om te gebruiken

Word press is voor iedereen toegankelijk die enigsinds affiliteit heeft met een computer. Na een korte uitleg door Word press kan iedereen er gemakkelijk mee werken. Zo is het toevoegen van nieuwe pagina’s en blog’s in de tekstbewerker vergelijkbaar aan Word in functionaliteiten. Je kunt gemakkelijk tekst verwerken en deze opmaken met de bekende opties zoals lettertypes, grote en bijvoorbeeld Bold of Italic.

3) Het wordt omarmt door vrijwel alle webdesign bedrijven

Wanneer je jouw WordPress website professioneel wilt aanpakken maar zelf geen kennis in huis hebt om bijvoorbeeld een webshop op te zetten of een uniek ontwerp in WordPress te bouwen komt het goed uit dat vrijwel alle webdesign bedrijven gebruik maken van Word press. Zij kunnen dus gemakkelijk jouw droom ontwerp of functies in Word press bouwen waardoor jij je droom website krijgt en deze gemakkelijk kan bewerken met Word press. Win Win!

Conclusie:

WordPress is het meest bekende en gemakkelijkste CMS systeem ter wereld. Met Word press beheer je gemakkelijk je website en kun je zelfs bijvoorbeeld een webshop beginnen! WordPress kun je overal ter wereld gebruiken zolang je beschikt over een internet verbinding. Daarnaast heb je geen technische kennis nodig van bijvoorbeeld coderen om met WordPress aan de slag te gaan. Dat maakt Word press de ideale uitkomst voor bedrijven, bloggers of hobbyisten!

PS: Hulp nodig met WordPress of een website laten maken in Word press? Daar kunnen wij je mee helpen! Mee gerust vrijblijvend contact met ons op per e-mail of via 024 2022 029!

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!