De samenwerking met Bas van OneStep Media verliep erg prettig. Eveline Vermeeren

Website laten maken

SEO Optimalisatie

Wil je hoger scoren in zoekmachines zoals Google? Dan is het tijd voor een succesvolle SEO campagne waarmee je hoger scoort in Google en je doelgroep gemakkelijk bereikt.

Wij specialiseren ons met een team van ervaringsrijke deskundige om jouw website op zijn best te laten presteren in zoekmachines. Zowel ‘On-site’ als ‘Off-site’ optimalisatie inclusief een krachtige strategie waarmee we een hoge en stabiele ranking bereiken. Van campagne, strategie tot uitvoering. OneStep Media is je partner van begin tot eind.

 

01

SEO Optimalisatie

Wij specialiseren ons met een team van ervaringsrijke deskundige om jouw website op zijn best te laten presteren in zoekmachines. Zowel ‘On-site’ als ‘Off-site’ optimalisatie inclusief een krachtige strategie waarmee we een hoge en stabiele ranking bereiken.

02

Uniek en op Maat

Om jezelf te onderscheiden van de rest zorgen wij ervoor dat je uniek en volledig op maat online bent. We verwerken je huisstijl in een van de 80+ basis thema’s of ontwikkelen en ontwerpen een uniek thema naar wens. Daarmee ontwikkelen we een website als geen ander.

03

Gemaakt door Experts

Met meer dan 8 jaar ervaring en een team van ervaringsrijke deskundige zetten wij alles op alles om van jouw website een succesverhaal te maken. We gaan samen voor een langdurige en succesvolle samenwerking voor het best mogelijke eind resultaat.

Succes verhalen

SUSSESVERHALEN

Die delen we graag!

SEO

Homan Makelaardij

Nieuwe website & SEO Campagne

Zij zijn goed vindbaar

BLIJE KLANTEN

Zij zijn goed vindbaar

“De samenwerking met Bas van OneStep Media verliep erg prettig. Bas verwerkte snel mijn opmerkingen en aanvullingen. Hij denkt actief mee, reageert snel op mails en vragen. Mede dankzij zijn creativiteit en betrokkenheid is de website van Claver Creatieve Coaching precies geworden zoals ik voor ogen had.”

Eveline Vermeeren – eigenares Claver-coaching.nl

“Ik heb mijn website laten maken door Bas Homan van OneStep Media. Hier ben ik zeer tevreden over. Bas denkt heel goed mee over de mogelijkheden hoe de website vorm gegeven kan worden. Hij werkt effectief en efficiënt. Voor vragen die ik heb, kan ik hem snel bereiken om tot een oplossing te komen. Tevens merk ik aan Bas dat hij zijn werk met passie doet en dat maakt ook het verschil. ‘Ga zo door Bas!'”

Inci Yilmaz – eigenares Incihairandmore.nl

“Ik heb met erg veel plezier met Bas mijn website laten maken. Hij snapt waar hij het over heeft, begrijpt de wensen van de klant (ook wanneer zij deze zelf nog niet echt helder hebben) en vertaalt dat naar een mooie, functionale site. Ook wanneer je vastloopt bij het beheer, staat OneStep Media altijd voor je klaar. Ik ben er blij mee!”

Peggy Janssen – eigenares Pekster

“Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service van OneStep Media. Allekleurenvanderegenboog.nl is een mooie overzichtelijke webshop geworden. Bas reageert snel, vakkundig, uitgebreid op elke vraag tijdens de bouw en after-sales. ‘Ontzettend bedankt voor al het geduld dat je hebt gehad. Het eindresultaat mag er zijn!'”

Edith Ruiken – eigenares Allekleurenvanderegenboog.nl

Kunnen wij je helpen bij een ijzersterke SEO campagne met zowel ‘on-site‘ als ‘off-site‘ technieken? Neem dan gerust eens contact met ons op.

06 – 16044002

bas@onestepmedia.nl

Krayenhofflaan 112, Nijmegen

Ma – Zo 8.30 – 20.00 uur

 

06 – 16044002

bas@onestepmedia.nl

Krayenhofflaan 112, Nijmegen

Ma – Zo 8.30 – 20.00 uur