Homan Makelaardij – Maatwerk website

Maatwerk website

Homan Makelaardij

OneStep Media heeft voor Homan Makelaardij een prachtige maatwerk website ontworpen en gebouwd in het populaire CRM systeem WordPress. De website is stijlvol, modern en gebruikersvriendelijk, met een focus op de gebruikservaring van de bezoekers. Het ontwerp is op maat gemaakt om de specifieke behoeften van Homan Makelaardij te weerspiegelen en het beste van de vastgoedmarkt te tonen.

De website biedt een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor het voor bezoekers gemakkelijk is om door de verschillende secties te navigeren en de juiste informatie te vinden. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en is eenvoudig te beheren dankzij het CMS systeem van WordPress. Dit stelt het Homan Makelaardij team in staat om snel en eenvoudig nieuwe panden en updates te plaatsen.

“OneStep Media heeft voor ons een nieuwe maatwerk website ontworpen en gebouwd en er tevens voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn als makelaar in en rondom ons werkgebied.

Tevens heeft OneStep Media onze sociale media kanalen opnieuw ingericht en een professionele uitstraling gegeven.

Wij zijn erg tevreden over OneStep Media, met Bas als contactpersoon. Ieder bedrijf welke professioneel zijn of haar website en marketing wilt uitbesteden raden wij OneStep Media van harte aan!”

Homan Makelaardij
Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!