IJzersterke Online Marketing

‘Online Marketing die perfect aansluit op je effectieve website’

 

Een effectieve website of webshop is stap 1 in de richting van een online succes verhaal. Naast je website is het zaak om een voorspelbare en constante stroom aan nieuwe bezoekers naar je website te creëren. Met onze online marketing pakketten zorgen wij hiervoor. Met een combinatie van SEO, SEA en Social Media Marketing creëren wij een ‘Top-of-Mind’ strategie waarmee je altijd en overal zichtbaar bent bij je ideale doelgroep. Zo zorgen wij ervoor dat je op de eerste pagina van de zoekmachines scoort, dat je zichtbaar bent binnen de betaalde zoekresultaten van Google en dat je aanwezig bent op de Social Media kanalen van bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Met deze ‘Top-of-Mind’ strategie ben je altijd en overal zichtbaar. Onze Online Marketing pakketten zijn altijd maatwerk. Voor een indicatie en plan van aanpak maken wij graag een afspraak.

01

Vindbaar in Google

Met behulp van Zoekmachine Optimalisatie (SEO) zorgen wij ervoor dat je #1 scoort in Google op de gewenste zoekwoorden die relevant zijn voor jouw onderneming. Deze vorm van Online Marketing is effectief en kosten efficient. Nadat je de gewenste ranking hebt bereikt is het niet noodzakelijk om dagelijks advertentiekosten te maken in vergelijking tot andere types Marketing.

02

Google
Adwords

Naast organische rankings binnen Google kunnen wij met behulp van Google Adwords jouw website op #1 zetten op basis van relevante trefwoorden binnen Google. Deze manier van marketing bied een snelle ranking binnen Google en zorgt ervoor dat je altijd zichtbaar bent bij je ideale doelgroep. Google Adwords campagnes zijn ideaal voor bijvoorbeeld webshops of dienstverleners.

03

Social Media Marketing

Naast je zichtbaarheid in de zoekmachines bieden de platformen van Facebook en Instagram een effectieve manier om ‘Top-of-Mind’ te blijven bij je doelgroep. Met behulp van slimme technieken bereiken we een exacte doelgroep binnen deze platformen met advertenties welke aansluiten op je website en andere marketing campagnes. Ook ‘Influencer’ marketing behoort tot de mogelijkheden.

Makelaar Nijmegen

webshop laten maken
Website, SEO & Facebook Campagne

Dit zegt Inci over ons:

Ik heb mijn website laten maken door Bas Homan van OneStep Media. Hier ben ik zeer tevreden over. Bas denkt heel goed mee over de mogelijkheden hoe de website vorm gegeven kan worden. Hij werkt effectief en efficiënt. Voor vragen die ik heb, kan ik hem snel bereiken om tot een oplossing te komen. Tevens merk ik aan Bas dat hij zijn werk met passie doet en dat maakt ook het verschil. ‘Ga zo door Bas!

Bekijk ons volledige Portfolio

Scoor #1 in de Zoekmachines

‘Wordt gevonden door gemotiveerde leads binnen de zoekmachines’

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is nog altijd een van de meest effectieve manieren van Online Marketing. Met een succesvolle SEO campagne zorgen we ervoor dat jouw website hoog scoort op relevante zoektermen binnen jouw branche en onderneming. Bezoekers welke op jouw website komen via de zoekmachines hebben vaak een hogere koopintentie dan bezoekers die via Social Media op jouw website komen. Deze leads hebben namelijk op eigen initatief gezocht naar een product of oplossing dat jij te bieden hebt. In combinatie met een effectieve website of webshop voorzien van conversie verhogende technieken zorgen we voor een constante stroom aan nieuwe bezoekers en leads voor je onderneming. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden of lees meer over de mogelijkheden van SEO.

Mogelijkheden bespreken?
Wij staan je graag te woord.

Mogelijkheden bespreken?

‘Wij staan je graag te woord.’

 

Mogen wij ook voor jou een online succes verhaal creëren? Wij staan te popelen om voor je aan de slag te gaan! Vul vrijblijvend je gegevens in en wij komen met een passend voorstel voor jouw online succes verhaal.

Offerte op maat

Passend bij je budget

Informatief of voor Conversie

Website of Webshop

Inzicht in kosten

100% gratis en vrijblijvend

Gegarandeerd een succes verhaal

 Of bel direct met Bas op 024 – 2022 029

 Of klik hier om direct met Bas te bellen

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]