Aanbod

Het krachtige aanbod van OneStep Media

 

Altijd een Responsive Design          Gemaakt door Experts met 8+ jaar ervaring          Zorgeloos en professioneel online           Gratis verhuis service

 

Laat je website maken door de Experts van OneStep Media

je website maken met Onestep Media

Maak samen met OneStep Media jouw droom website. Samen zetten we de strategie uit zodat je op korte termijn online bent met je eigen website.

We ontwerpen een unieke vormgeving welke past bij jou en / of je bedrijf. Daarnaast verzorgen wij het volledige technische aspect zodat je zorgeloos online bent en blijft.

Laat OneStep Media je ontzorgen zodat jij ongestoord verder kunt met ondernemen.

 

je webshop maken met Onestep Media

Maak samen met OneStep Media jouw droom webshop. Samen zetten we de strategie uit waarmee we zowel de uitstraling als de conversie van je website verbeteren en optimaliseren.

We verzorgen een webshop op maat welke je dagelijks helpt in je onderneming met het verkopen via het internet. Met een conversiegericht ontwerp en conversie verhogende technieken ontwikkelen we een krachtig online verkoopkanaal.

 

Laat je webshop maken door de Experts an OneStep Media

Bereik je doelgroep via Facebook met OneStep Media

Succesvolle Facebook Campagnes

Om je bedrijf echt een boost te geven is Facebook en Instagram een krachtig medium om je boodschap, bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

Met Facebook en Instagram advertenties heb je een krachtig en doelgericht medium in handen waarmee je tegen een relatief scherp tarief een nauwkeurige doelgroep kunt bereiken.

Laat OneStep Media je helpen bij het uitzetten van een strategie inclusief bijbehorend advertentie materiaal, campagne strategie, optimalisatie en het opzetten van de uiteindelijke campagne.

 

Zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden door je potentiële klanten doordat men een zoekwoord intypt in Google. Een krachtig medium om zonder advertentie kosten toch veel bereik en klanten te genereren.

Met een succesvolle SEO campagne zorgen wij voor de vindbaarheid in zoekmachines. Door middel van zowel ‘On-Site’ optimalisatie als ‘Off-site’ optimalisatie verzorgen wij een hoge ranking in zoekmachines zodat je gevonden wordt door je potentiële klanten of bezoekers zonder hiervoor grote advertentie budgetten in te zetten. 

Scoor hoger in Google met de Expertise van OneStep Media

Succesverhalen van andere ondernemers

“De samenwerking met Bas van OneStep Media verliep erg prettig. Bas verwerkte snel mijn opmerkingen en aanvullingen. Hij denkt actief mee, reageert snel op mails en vragen. Mede dankzij zijn creativiteit en betrokkenheid is de website van Claver Creatieve Coaching precies geworden zoals ik voor ogen had.”

Eveline Vermeeren – eigenares Claver-coaching.nl

“Ik heb met erg veel plezier met Bas mijn website laten maken. Hij snapt waar hij het over heeft, begrijpt de wensen van de klant (ook wanneer zij deze zelf nog niet echt helder hebben) en vertaalt dat naar een mooie, functionale site. Ook wanneer je vastloopt bij het beheer, staat OneStep Media altijd voor je klaar. Ik ben er blij mee!”

Peggy Janssen – eigenares Pekster

“Ik heb mijn website laten maken door Bas Homan van OneStep Media. Hier ben ik zeer tevreden over. Bas denkt heel goed mee over de mogelijkheden hoe de website vorm gegeven kan worden. Hij werkt effectief en efficiënt. Voor vragen die ik heb, kan ik hem snel bereiken om tot een oplossing te komen. Tevens merk ik aan Bas dat hij zijn werk met passie doet en dat maakt ook het verschil. ‘Ga zo door Bas!'”

Inci Yilmaz – eigenares Incihairandmore.nl

“Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service van OneStep Media. Allekleurenvanderegenboog.nl is een mooie overzichtelijke webshop geworden. Bas reageert snel, vakkundig, uitgebreid op elke vraag tijdens de bouw en after-sales. ‘Ontzettend bedankt voor al het geduld dat je hebt gehad. Het eindresultaat mag er zijn!'”

Edith Ruiken – eigenares Allekleurenvanderegenboog.nl

Laat je website maken door de Experts van OneStep Media

Werk met ons samen

Ontvang een vrijblijvend persoonlijk voorstel bij je wensen en budget. Wij werken graag met je samen.

Vragen? Snel in contact via onze live chat

Altijd een Responsive Design          Gemaakt door Experts met 8+ jaar ervaring          Zorgeloos en professioneel online           Gratis verhuis service