maatwerk website
Professioneel online

Maatwerk website laten maken

Bij OneStep Media kun je tegen een scherp tarief een maatwerk website laten maken welke voldoet aan al je wensen en verwachtingen. Onze maatwerk websites werken goed op alle gangbare apparaten en zijn 100% op maat. Tevens worden onze websites gebouwd met snelheid en marketing doeleinden in het achterhoofd.

Naast het ontwikkelen van een maatwerk website leggen wij door middel van het juist toepassen van techniek en optimalisaties, een belangrijke basis voor bijvoorbeeld je vindbaarheid in de zoekmachines. Je website vormt hiervoor de belangrijkste basis. Met een maatwerk website van OneStep Media kom je professioneel voor de dag en dat helpt om jouw bedrijf (online) verder te laten groeien.

maatwerk website
Website laten maken door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij een maatwerk website

Met een unieke maatwerk website presenteer je jouw bedrijf optimaal online. Door middel van een uniek design en maatwerk development, verzeker je jezelf van een professionele website welke jaren meegaat.

Voordelen van OneStep Media

 • Volledig maatwerk: van A tot Z naar wens
 • Een snelle website: daar zorgen wij voor
 • Modern en voor elk apparaat: onze websites worden mobiel vriendelijk gemaakt

Contact opnemen  Kom vrijblijvend met ons in contact!

  ? Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

  Kan ik mijn website straks zelf aanpassen?

  Ja, al onze maatwerk websites worden opgeleverd met een gemakkelijke builder zodat je zelf tekst, foto’s, video’s en andere content elementen kan toevoegen en aanpassen.

  Zorgen jullie ook voor het onderhoud?

  Ja, al onze websites komen met een onderhoudsovereenkomst welke ervoor zorgt dat jouw website altijd up-to-date is op gebied van techniek maar ook beveiliging.

  Kan ik terugvallen op support?

  Ja, wij staan voor je klaar bij vragen of problemen. Kom je er even niet uit of is het te druk? Wij denken graag met je mee.

  Werken jullie websites ook op mobiel?

  Ja, al onze websites worden responsive gemaakt wat inhoud dat deze goed werken op de computer, tablet en natuurlijk mobiel.

  Zijn maatwerk oplossingen mogelijk?

  Ja, een maatwerk website kan uitgebreid worden met diverse maatwerk systemen. Denk aan een webshop of bijvoorbeeld een reservering ’s agenda. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  “Ik ben inmiddels al een paar maanden klant bij OneStep Media met 100% tevredenheid. Afgelopen jaar heeft OneStep Media voor mij een webshop gemaakt die door de gerichte aanpak snel aan alle wensen heeft voldaan.

  Bas is bijna altijd direct beschikbaar en lost problemen vaak direct op, al met al prima service en goede kwaliteit. Bedankt Bas!”

  Job Hendrikus Vern

  “OneStep Media heeft voor ons een nieuwe maatwerk website ontworpen en gebouwd en er tevens voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn als makelaar in en rondom ons werkgebied.

  Wij zijn erg tevreden over OneStep Media, met Bas als contactpersoon. Ieder bedrijf welke professioneel zijn of haar website en marketing wilt uitbesteden raden wij OneStep Media van harte aan!”

  Homan Makelaardij

  Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!


   Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

   Over onze maatwerk websites:

   Een goede basis met een maatwerk website

   Met een maatwerk website van OneStep Media leg je een perfecte basis voor jaren plezierig online ondernemen. We zorgen ervoor dat je website zodanig in elkaar zit dat het ook in de toekomst gemakkelijk uitgebreid kan worden. Besluit je bijvoorbeeld over 3 jaar ook een webshop te willen gebruiken op je website? Dan kan dit gemakkelijk en volledig in dezelfde stijl ingebouwd worden.

   Besluit je na een aantal jaren dat je aan de slag wilt gaan met online marketing in de vorm van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine advertenties of Social Media marketing? Geen enkel probleem, jouw maatwerk website is overal klaar voor. Zo maken we jouw website vanaf de start al met deze mogelijke uitbreidingen in het achterhoofd. Met een maatwerk website van OneStep Media verzeker je jezelf ervan dat je jarenlang plezier beleeft aan een erg belangrijk onderdeel van je (online) onderneming.

   Wat houdt maatwerk in?

   Een maatwerk website is ook echt maatwerk. Aan de hand van de informatie uit de intake wordt er een uniek webdesign voor jouw nieuwe website ontwikkeld. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met je huisstijl en aanvullende design wensen.

   Ook de ontwikkeling van het design naar een technisch werkende website gebeurt op maat. Zo verzekeren we dat je over een unieke website beschikt welke ook in de toekomst gemakkelijk uit te breiden is.

   Bij onze maatwerk websites werken we tevens met een gemakkelijke builder voor de content zodat je ook zelf in staat bent tot het bijwerken / bijhouden van je eigen website. Kom je er niet uit of heb je de tijd niet? Dan staan wij uiteraard voor je klaar.

   Over onze maatwerk websites

   Bij een maatwerk website geldt dat ook de prijs op maat is. Afhankelijk van de exacte wensen in vormgeving en functionaliteiten kan de prijs variëren. Toch kennen we bij OneStep Media 1 vaste scherpe prijs voor het ontwikkelen van een maatwerk website.

   Mochten er aanvullende functionaliteiten vereist zijn zoals bijvoorbeeld een reserveringssysteem, webshop of andere maatwerk functionaliteiten dan geldt dat als aanvulling op het scherpe basistarief van € 1540 op basis van een ureninschatting en offerte.

   Benieuwd naar de kosten voor jouw nieuwe maatwerk website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

   Hoe gaat het proces in zijn werk?

   Bij het ontwikkelen van een maatwerk website geldt dat dit proces bestaat uit 5 fasen. We starten met de intake om samen te bepalen wat de exacte wensen en verwachtingen zijn. Gevolgd door de designfase waarin een eigen unieke website ontworpen en uitgedacht wordt. Tijdens de ontwikkelingsfase wordt een werkbare website ontworpen. Dan volgt de content fase waarin jouw nieuwe website gevuld wordt met je eigen teksten en foto’s. Zodra alles gereed staat, volgt een laatste controle en kan er overgegaan worden op lancering van jouw nieuwe website.

   Gemiddelde doorlooptijd

   De gemiddelde doorlooptijd van een maatwerk website is 4 tot 6 weken vanaf het moment dat er gestart kan worden met de opdracht. In de eerste 1 tot 2 weken gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw nieuwe website. Als deze gereed is maken we een (vaak online) afspraak om samen het design door te spreken. De 3e en 4e week staan gepland voor het ontwikkelen van jouw nieuwe maatwerk website aan de hand van het ontwerp. In de 5e tot 6e week vullen we jouw website met content en voeren we de eventuele feedback door. Aan het eind van deze periode is jouw website klaar voor lancering.

   Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!


    Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

    Voordelen van OneStep Media

      Websites vanaf 1120,-

      Marketing vanaf 110,- pm

      Ruim 10 jaar ervaring

      Korte lijntjes & persoonlijk contact

      Geen onnodig lange contracten

      Vrijblijvende offerte

      Beoordeeld met 5 van 5 sterren

    bas
    Maatwerk website laten maken?

    Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

    Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw maatwerk website! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

    bas
    Maatwerk website laten maken?

    Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

    Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw maatwerk website! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!