Professioneel online

Maatwerk website laten maken

Bij OneStep Media kun je tegen een scherp tarief een maatwerk website laten maken welke voldoet aan al je wensen en verwachtingen. Onze maatwerk websites werken goed op alle gangbare apparaten en zijn 100% op maat. Tevens worden onze websites gebouwd met snelheid en marketing doeleinden in het achterhoofd.

Naast het ontwikkelen van een maatwerk website leggen wij door middel van het juist toepassen van techniek en optimalisaties, een belangrijke basis voor bijvoorbeeld je vindbaarheid in de zoekmachines. Je website vormt hiervoor de belangrijkste basis. Met een maatwerk website van OneStep Media kom je professioneel voor de dag en dat helpt om jouw bedrijf (online) verder te laten groeien.

Website laten maken door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij een maatwerk website

Met een unieke maatwerk website presenteer je jouw bedrijf optimaal online. Door middel van een uniek design en maatwerk development, verzeker je jezelf van een professionele website welke jaren meegaat.

Voordelen van OneStep Media

  • Volledig maatwerk: van A tot Z naar wens
  • Wij denken met je mee: we adviseren je graag bij iedere stap
  • Modern en voor elk apparaat: onze websites worden mobiel vriendelijk gemaakt

Kan ik mijn website straks zelf aanpassen?

Ja, al onze maatwerk websites worden opgeleverd met een gemakkelijke builder zodat je zelf tekst, foto’s, video’s en andere content elementen kan toevoegen en aanpassen.

Zorgen jullie ook voor het onderhoud?

Ja, al onze websites komen met een onderhoudsovereenkomst welke ervoor zorgt dat jouw website altijd up-to-date is op gebied van techniek maar ook beveiliging.

Kan ik terugvallen op support?

Ja, wij staan voor je klaar bij vragen of problemen. Kom je er even niet uit of is het te druk? Wij denken graag met je mee.

Werken jullie websites ook op mobiel?

Ja, al onze websites worden responsive gemaakt wat inhoud dat deze goed werken op de computer, tablet en natuurlijk mobiel.

Zijn maatwerk oplossingen mogelijk?

Ja, een maatwerk website kan uitgebreid worden met diverse maatwerk systemen. Denk aan een webshop of bijvoorbeeld een reservering ’s agenda. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Over onze maatwerk websites

Bij een maatwerk website geldt dat ook de prijs op maat is. Afhankelijk van de exacte wensen in vormgeving en functionaliteiten kan de prijs variëren. Toch kennen we bij OneStep Media 1 vaste scherpe prijs voor het ontwikkelen van een maatwerk website.

Mochten er aanvullende functionaliteiten vereist zijn zoals bijvoorbeeld een reserveringssysteem, webshop of andere maatwerk functionaliteiten dan geldt dat als aanvulling op het scherpe basistarief van € 1540 op basis van een ureninschatting en offerte.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Bij het ontwikkelen van een maatwerk website geldt dat dit proces bestaat uit 5 fasen. We starten met de intake om samen te bepalen wat de exacte wensen en verwachtingen zijn. Gevolgd door de designfase waarin een eigen unieke website ontworpen en uitgedacht wordt. Tijdens de ontwikkelingsfase wordt een werkbare website ontworpen. Dan volgt de content fase waarin jouw nieuwe website gevuld wordt met je eigen teksten en foto’s. Zodra alles gereed staat, volgt een laatste controle en kan er overgegaan worden op lancering van jouw nieuwe website.

Wat houdt maatwerk in?

Een maatwerk website is ook echt maatwerk. Aan de hand van de informatie uit de intake wordt er een uniek webdesign voor jouw nieuwe website ontwikkeld. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met je huisstijl en aanvullende design wensen.

Ook de ontwikkeling van het design naar een technisch werkende website gebeurt op maat. Zo verzekeren we dat je over een unieke website beschikt welke ook in de toekomst gemakkelijk uit te breiden is.

Bij onze maatwerk websites werken we tevens met een gemakkelijke builder voor de content zodat je ook zelf in staat bent tot het bijwerken / bijhouden van je eigen website. Kom je er niet uit of heb je de tijd niet? Dan staan wij uiteraard voor je klaar.

Gemiddelde doorlooptijd

De gemiddelde doorlooptijd van een maatwerk website is 4 tot 6 weken vanaf het moment dat er gestart kan worden met de opdracht. In de eerste 1 tot 2 weken gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw nieuwe website. Als deze gereed is maken we een (vaak online) afspraak om samen het design door te spreken. De 3e en 4e week staan gepland voor het ontwikkelen van jouw nieuwe maatwerk website aan de hand van het ontwerp. In de 5e tot 6e week vullen we jouw website met content en voeren we de eventuele feedback door. Aan het eind van deze periode is jouw website klaar voor lancering.

Vindbaar en zichtbaar met SEO:

Een goede basis met een maatwerk website

Met een maatwerk website van OneStep Media leg je een perfecte basis voor jaren plezierig online ondernemen. We zorgen ervoor dat je website zodanig in elkaar zit dat het ook in de toekomst gemakkelijk uitgebreid kan worden. Besluit je bijvoorbeeld over 3 jaar ook een webshop te willen gebruiken op je website? Dan kan dit gemakkelijk en volledig in dezelfde stijl ingebouwd worden.

Besluit je na een aantal jaren dat je aan de slag wilt gaan met online marketing in de vorm van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine advertenties of Social Media marketing? Geen enkel probleem, jouw maatwerk website is overal klaar voor. Zo maken we jouw website vanaf de start al met deze mogelijke uitbreidingen in het achterhoofd. Met een maatwerk website van OneStep Media verzeker je jezelf ervan dat je jarenlang plezier beleeft aan een erg belangrijk onderdeel van je (online) onderneming.

Maatwerk website laten maken?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw maatwerk website! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

Maatwerk website laten maken?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw maatwerk website! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

X Klanten geven ons 5/5 sterren
(19 reviews)