Jouw online winkel

Maatwerk webshop laten maken

Bij OneStep Media kun je tegen een scherp tarief een maatwerk webshop laten maken welke voldoet aan al je wensen en verwachtingen. Onze maatwerk webshops werken op alle gangbare apparaten en zijn zo ingericht dat het gebruikersgemak voor je klanten de hoogste prioriteit heeft.

Naast het ontwikkelen van een maatwerk webshop, leggen wij door middel van het juist toepassen van techniek en optimalisaties het fundament voor bijvoorbeeld je vindbaarheid in de zoekmachines. Jouw website vormt hiervoor de belangrijkste basis. Met een maatwerk webshop van OneStep Media kom je professioneel voor de dag en dat helpt om jouw bedrijf online verder te laten groeien.

Webshop laten maken door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij een maatwerk webshop

Met een unieke maatwerk webshop zorgen we ervoor dat jouw bedrijf (online) verder kan groeien. Door middel van een gemakkelijke interface zie je realtime bestellingen, statussen en verzendlabels.

Voordelen van OneStep Media

 • Volledig maatwerk: van A tot Z naar wens
 • Wij denken met je mee: we adviseren je graag bij iedere stap
 • Modern en voor elk apparaat: onze webshops worden mobiel vriendelijk gemaakt

Werkt mijn webshop met iDeal?

Ja, al onze webshops worden opgeleverd met diverse betaalmethodes waaronder iDeal, Creditcard, Afterpay etc. etc. Het staat je vrij om betaalopties naar keuze te kiezen.

Zorgen jullie ook voor het onderhoud?

Ja, al onze webshops komen met een onderhoudsovereenkomst welke ervoor zorgt dat jouw webshop altijd up-to-date is op gebied van techniek maar ook beveiliging.

Kan ik terugvallen op support?

Ja, wij staan voor je klaar bij vragen of problemen. Kom je er even niet uit of is het te druk? Wij denken graag met je mee.

Werken jullie webshops ook op mobiel?

Ja, al onze webshops worden responsive gemaakt wat inhoud dat deze goed werken op de computer, tablet en natuurlijk mobiel.

Kan ik abonnementen verkopen via mijn webshop?

Ja, we hebben mogelijkheden om een abonnement product aan te bieden via jouw webshop met een aanvullende module.

“Zeer te vreden over OneStep Media. Flexibel, persoonlijk en professioneel.”

Job A

“Website laten maken door OneStep Media. Erg tevreden en direct ook goed vindbaar in de zoekmachines. Aanrader voor velen.”

Kjelt K
Een webshop die met je mee groeit

De kracht van een maatwerk webshop

Bij maatwerk is het grote voordeel dat je altijd de touwtjes in handen hebt. Bij maatwerk is de enige limiet die we kennen, de technische limiet die bij webshops horen. Verder kunnen we het zo gek maken als nodig is of gewenst. Tevens biedt een maatwerk webshop een uitstekend uitgangspunt wanneer er in de toekomst gewenste aanpassingen of uitbreidingen nodig zijn.

Ook zorgen we al tijdens het ontwikkelproces van je website dat deze geschikt is voor uitbreiding voor diverse marketing doeleinden zoals zoekmachine optimalisatie, zoekmachine advertenties en Social Media marketing. Door vanaf het begin de basis goed neer te zetten zorgen we voor een ‘future proof’ website die je jarenlang helpt bij het groeien van jouw (online) onderneming.

Over onze maatwerk webshops

Bij een maatwerk webshop geldt dat ook de prijs op maat is. Afhankelijk van de exacte wensen in vormgeving en functionaliteiten, kan de prijs variëren. Toch kennen we bij OneStep Media 1 vaste scherpe prijs voor het ontwikkelen van een maatwerk webshop.

Mochten er aanvullende functionaliteiten vereist zijn zoals bijvoorbeeld een vorm van abonnementen voor producten, een customizer voor producten of andere maatwerk functionaliteiten dan geldt dat als aanvulling op het scherpe basistarief van €2200 op basis van een uren inschatting en offerte.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Bij het ontwikkelen van een maatwerk webshop geldt dat dit proces bestaat uit 5 fases. In de intakefase bepalen we samen wat de exacte wensen en verwachtingen zijn. Gevolgd door de designfase waarin een eigen unieke webshop ontworpen en uitgedacht wordt. In de ontwikkelingsfase gaan we aan de hand van het ontwerp aan de slag met een werkbare webshop. Tijdens de content fase wordt jouw nieuwe webshop gevuld met je eigen teksten, foto’s en producten. Zodra alles gereed staat volgt een laatste controle en kan er overgegaan worden op de lancering van jouw nieuwe webshop.

Wat houdt maatwerk in?

Een maatwerk webshop is ook echt maatwerk. Aan de hand van de informatie uit de intake wordt er een uniek webdesign voor jouw nieuwe webshop ontwikkeld. Hierin wordt o.a. rekening gehouden met je huisstijl en aanvullende design wensen.

Ook de ontwikkeling van het design naar een technisch werkende webshop is op maat. Zo verzekeren jou dat je over een unieke webshop beschikt welke ook in de toekomst gemakkelijk uit te breiden is.

Bij onze maatwerk webshops werken we tevens met een gemakkelijke builder voor de content zodat je ook zelf in staat bent tot het bijwerken / bijhouden van je eigen webshop. Ook het toevoegen of aanpassen van producten doe je in een handomdraai en overal ter wereld. Kom je er niet uit of heb je de tijd niet? Dan staan wij uiteraard voor je klaar.

Gemiddelde doorlooptijd

De gemiddelde doorlooptijd van een maatwerk website is 4 tot 6 weken vanaf het moment dat er gestart kan worden met de opdracht.

In de eerste 1 tot 2 weken gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw nieuwe webshop. Als deze gereed is maken we een (vaak online) afspraak om samen het design door te spreken.

De 3e en 4e week staan gepland voor het ontwikkelen van jouw nieuwe maatwerk webshop aan de hand van het ontwerp, in de laatste 5e tot 6e week vullen we jouw website met content en voeren we eventuele feedback door. Aan het eind van deze periode is jouw webshop klaar voor lancering.

Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!


  ? Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

  Maatwerk webshop laten maken?

  Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

  Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van onze maatwerk webshops! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

  Vindbaar & zichtbaar worden?

  Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

  Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!