pexels buro millennial 1438072
Het gezicht van je bedrijf

Uniek en maatwerk logo laten maken

Op zoek naar een professioneel logo voor je bedrijf? OneStep Media bedenkt en ontwerpt unieke logo’s op maat. Je logo is hét kenmerk voor jouw merk of bedrijf. Het straalt uit wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Tevens gebruik je het overal. De grafische vormgeving van je logo bepaalt dus hoe je jouw bedrijf presenteert. Je logo in combinatie met je huisstijl bepaalt jouw uitstraling voor nu en de komende jaren.

Bij OneStep Media laat je een krachtig logo maken door professionele vormgevers die jouw idee omzetten naar een krachtig en professioneel logo.

pexels buro millennial 1438072
Logo laten maken door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij het maken van een logo

Wanneer wij voor je aan de slag mogen gaan met het bedenken en ontwerpen van een logo dan houden we rekening met je wensen, branche en doelstelling. Nadat het concept uitgedacht is, gaat de vormgever aan de slag met het maken van een eerste versie. Op basis van jouw feedback wordt deze verder uitgewerkt tot een definitief eindproduct.

Voordelen van OneStep Media

  • 10 jaar ervaring: zodat we een succesvol logo kunnen ontwerpen
  • Wij denken met je mee: we adviseren je graag bij iedere stap
  • Kleinschalig: korte lijntjes en extra betrokken

Waarvoor is mijn logo geschikt?

We leveren het eindproduct aan in diverse bestandformaten en afmetingen. Zo kun je het logo gemakkelijk toepassen op je sociale media, website of drukwerk op bijvoorbeeld je bedrijfspand, kleding of auto.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Ja een eerste kennismaking gaat de vormgever aan de slag met het uitdenken en uitwerken van een eerste concept. Deze wordt gepresenteerd en er kan uitgebreid feedback gegeven worden. Op basis van deze feedback gaat de vormgever aan de slag met een definitief eindproduct.

Hoe zit het met revisierondes?

Afhankelijk van het pakket welke je kiest heb je diverse revisie rondes of zelfs meerdere concepten welke worden uitgewerkt. Heb je achteraf toch meer revisie rondes nodig? Dan kan dit gerealiseerd worden in overleg met een meerprijs.

Ik weet niet niet wat ik zoek in een logo, wat nu?

Wanneer je nog niet helemaal voor ogen hebt wat je zoekt in een logo kan de vormgever je diverse voorbeelden geven van specifieke branches en je adviseren wat goed en wat minder goed werkt voor een logo. Zo komen we samen tot een concept welke naar wens uitgewerkt kan worden.

Kan ik mijn logo combineren met een gehele huisstijl?

Zeker! Wanneer gewenst kunnen wij naast een logo ook zorgen voor een volledig uitgewerkte huisstijl. We ontwikkelen een brand-book met daarin je logo, iconen, lettertypen, kleur gebruik enzovoort. Meer weten? Bekijk dan onze huisstijl pakketten.

bas
Logo laten maken?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden over het laten maken van jouw nieuwe logo! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas
Logo laten maken?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden over het laten maken van jouw nieuwe logo! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!