Logo Oss

Logo Oss OneStep Media uit Nijmegen is een gespecialiseerd online marketing bureau dat zich richt op het ontwerpen van professionele logo’s voor bedrijven in de regio Oss en omgeving. Wij bieden hoogwaardige logo’s aan tegen betaalbare prijzen.

Onze ervaren ontwerpers creëren opvallende en aansprekende logo’s die de identiteit van je merk uitstralen. Door samen te werken met jou, begrijpen wij wat jouw bedrijf vertegenwoordigt en wat jouw doelgroep aanspreekt, waardoor we een logo kunnen ontwerpen dat perfect bij je merk past.

Professionaliseer je merk met een logo uit Oss

Met een professioneel logo van OneStep Media presenteer je je bedrijf op een professionele manier aan je doelgroep en tilt je je merk naar een hoger niveau. Laat ons je partner zijn in het creëren van een sterk en blijvend merk voor je bedrijf.

Voordelen van OneStep Media

  • Ruime ervaring: zodat alles tot in de puntjes geregeld is
  • Wij denken met je mee: we adviseren je graag bij iedere stap
  • Kleinschalig: korte lijntjes en betrokken

Waarvoor is mijn logo geschikt?

We leveren het eindproduct aan in diverse bestandformaten en afmetingen. Zo kun je het logo gemakkelijk toepassen op je sociale media, website of drukwerk op bijvoorbeeld je bedrijfspand, kleding of auto.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Na een eerste kennismaking gaat de vormgever aan de slag met het uitdenken en uitwerken van een eerste concept. Deze wordt gepresenteerd en er kan uitgebreid feedback gegeven worden. Op basis van deze feedback gaat de vormgever aan de slag met een definitief eindproduct.

Hoe zit het met revisie rondes?

Afhankelijk van het pakket welke je kiest heb je diverse revisie rondes of zelfs meerdere concepten welke worden uitgewerkt. Heb je achteraf toch meer revisie rondes nodig? Dan kan dit gerealiseerd worden in overleg met een meerprijs.

Ik weet niet wat ik zoek in een logo, wat nu?

Wanneer je nog niet helemaal voor ogen hebt wat je zoekt in een logo kan de vormgever je diverse voorbeelden geven van specifieke branches en je adviseren wat goed en wat minder goed werkt voor een logo. Zo komen we samen tot een concept welke naar wens uitgewerkt kan worden.

Kan ik mijn logo combineren met een gehele huisstijl?

Zeker! Wanneer gewenst kunnen wij naast een logo ook zorgen voor een volledig uitgewerkte huisstijl. We ontwikkelen een brand-book met daarin je logo, iconen, lettertypen, kleur gebruik enzovoort. Meer weten? Bekijk dan onze huisstijl pakketten.

Complete ontwerpdiensten uit Oss

OneStep Media biedt ook andere ontwerpdiensten, zoals huisstijlen, visitekaartjes en social media content, om een consistente en professionele look te creëren voor al je zakelijke uitingen. Onze werkwijze is gericht op het behalen van het beste resultaat voor onze klanten en begint met een kennismakingsgesprek om de wensen en doelen te begrijpen. We maken vervolgens een aantal ontwerpconcepten en presenteren deze voor feedback. Zodra we samen het gewenste ontwerp hebben gevonden, zorgen we voor de afwerking en aanlevering van het eindproduct. Wij bieden ook na-service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je logo haalt.

Ben je op zoek naar een ervaren ontwerpbureau in de regio Oss voor het ontwerpen van een logo en andere ontwerpdiensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om je te helpen jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

Logo uit Nijmegen laten maken?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw eigen logo! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

Logo uit Nijmegen laten maken?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw eigen logo! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!