pexels buro millennial 1438072
Het gezicht van je bedrijf

Unieke en professionele huisstijl laten ontwikkelen

Je huisstijl is de identiteit van jou en je bedrijf. Het straalt uit wie je bent, wat je doet en vooral waar je voor staat. Je huisstijl bestaat bijvoorbeeld uit je visitekaartje, logo, website, briefpapier, bedrijfskleding etc. Belangrijk om eenheid tussen deze verschillende elementen te creëren. Dit doe je door vooraf duidelijk te maken wat jouw huisstijl is.

Met een duidelijke en goed afgestemde huisstijl ben je herkenbaar en creëer je continuïteit. Door overal dezelfde kleuren, lettertypes en bijvoorbeeld iconen te gebruiken, zijn je Social Media, website en andere uitingen goed herkenbaar voor (potentiële) klanten.

pexels buro millennial 1438072
Huisstijl laten maken door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij het maken van een huisstijl

Wanneer wij voor je aan de slag mogen gaan met het bedenken en creëren van een huisstijl dan houden we rekening met je wensen, branche en doelstelling. Nadat het concept uitgedacht is, gaat de vormgever aan de slag met het maken van enkele eerste versies. Op basis van jouw feedback wordt deze verder uitgewerkt tot een definitief eindproduct.

Voordelen van OneStep Media

  • 10 jaar ervaring: zodat we een succesvolle huisstijl kunnen creëren
  • Wij denken met je mee: we adviseren je graag bij iedere stap
  • Kleinschalig: korte lijntjes en betrokken

Waar bestaat een huisstijl uit?

Een huisstijl kan uit diverse elementen bestaan. Denk aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, pennen, bedrijfskleding. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Afhankelijk van je wensen hebben we 3 pakketten samengesteld welke bestaan uit verschillende facetten van een huisstijl.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Na een eerste kennismaking gaat de vormgever aan de slag met het uitdenken en uitwerken van een eerste concept. Deze wordt gepresenteerd en er kan uitgebreid feedback gegeven worden. Op basis van deze feedback gaat de vormgever aan de slag met een definitief eindproduct.

Hoe zit het met revisierondes?

Afhankelijk van het pakket welke je kiest heb je diverse revisie rondes of zelfs meerdere concepten welke worden uitgewerkt. Heb je achteraf toch meer revisie rondes nodig? Dan kan dit gerealiseerd worden in overleg met een meerprijs.

Ik weet niet niet wat ik zoek in een huisstijl, wat nu?

Wanneer je nog niet helemaal voor ogen hebt wat je zoekt in een huisstijl kan de vormgever je diverse voorbeelden geven van specifieke branches en je adviseren wat goed en wat minder goed werkt voor een huisstijl. Zo komen we samen tot een concept welke naar wens uitgewerkt kan worden.

bas
Huisstijl laten maken?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden over het laten maken van jouw nieuwe huisstijl! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

bas
Huisstijl laten maken?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden over het laten maken van jouw nieuwe huisstijl! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!