Google Ads Nijmegen

Meer leads door zichtbaarheid met Google Ads uit Nijmegen

Ben je net als wij ondernemer in Nijmegen en wil je hoog staan binnen de betaalde zoekresultaten van Google? Zet dan in op Google Ads uit Nijmegen! Met een succesvolle Ads campagne zorgen we voor een constante stroom aan nieuwe bezoekers naar je website. Door te bieden op belangrijke posities binnen de betaalde zoekresultaten van Google vergroten we je vindbaarheid. Het zorgt voor een snelle hoge positie op belangrijke zoekwoorden voor je onderneming. Deze bezoekers kunnen we vervolgens omzetten naar nieuwe leads met onze slimme leadgeneratie. Google Ads is een effectieve manier om snel en betaalbaar hoog te scoren in de zoekmachines.

Meer leads uit Nijmegen met Google Ads

Zichtbaar in de betaalde zoekresultaten van Google

Met een Google Ads campagne uit Nijmegen zorgen we voor een constante
toppositie in Google op relevante zoektermen. Bij Google Ads betaal je voor iedere klik naar jouw website, het voordeel is echter dat na het aanmaken van de campagne je vrijwel direct bovenaan in de zoekresultaten kunt staan.

Voordelen van OneStep Media

  • Kleinschalig en lokaal: Persoonlijk contact is de norm
  • Wij denken met je mee: We adviseren je graag bij iedere stap
  • Hoge kwaliteit: Hoge resultaten van goede kwaliteit

Hoe werkt de zoekmachine adverteren?

Met het adverteren in de zoekmachines zorgen we ervoor dat jouw website direct bovenaan komt te staan voor relevante zoekopdrachten van potentiële leads of klanten.

Betaal ik bij SEA voor iedere klik?

Ja, bij de zoekmachine adverteren (SEA) betaal je voor iedere klik naar jouw website. De kosten van deze kliks zijn afhankelijk van het zoekwoord en concurrentie.

Waar staat SEA voor?

SEA staat voor ‘Search Engine Advertisement’, naar het Nederlands vertaald dus ‘Zoekmachine Advertenties / Adverteren’.

Is SEA geschikt voor mijn bedrijf?

Hoewel er altijd uitzonderingen bestaan is SEA vrijwel voor ieder bedrijf en branche uitermate geschikt voor het genereren van meer leads en/of klanten.

Krijg ik inzichten in de resultaten?

Ja, wij delen altijd transparant en zo vaak als mogelijk gemaakte resultaten van de werkzaamheden die we uitvoeren. Zo houden we je betrokken bij het gehele proces terwijl we je in de tussentijd blijven ontzorgen.

Restaurant Merano

5500+ unieke bezoekers per maand
26+ nummer #1 posities in Google.

Homan Makelaardij

1000+ unieke bezoekers per maand
900+ posities gestegen in 2 maanden

Ieder z’n Vak

650+ unieke bezoekers per maand
85% meer contact aanvragen

Direct zichtbaar voor belangrijke zoekwoorden

Direct zichtbaar bij je doelgroep met Google Ads uit Nijmegen

Wat is Google Ads uit Nijmegen?

Met een slimme Google Ads campagne uit Nijmegen zorgen we ervoor dat je onderneming direct zichtbaar is bij je doelgroep wanneer deze zoekt op jouw aanbod of diensten. We zorgen ervoor dat je website zichtbaar is voor belangrijke zoekwoorden en dat bezoekers geconverteerd worden naar nieuwe leads voor je onderneming.

Hoe werkt Google Ads uit Nijmegen?

Wanneer we aan de slag gaan met Google Ads dan inventariseren we eerst de wensen in jouw huidige onderneming. We kijken waar de kansen liggen en spelen hier slim op in. Nadat we een hoge ranking binnen de betaalde zoekresultaten van Google verkregen hebben, zetten we deze bezoekers om naar nieuwe leads voor je onderneming door gebruik te maken van slimme leadgeneratie.

Wat is het voordeel van Google Ads?

Met Google Ads kunnen we hyperlokaal adverteren. We zorgen ervoor dat jouw advertentie alleen zichtbaar is bij potentiële klanten uit de regio Nijmegen die ook echt interesse getoond hebben in jouw aanbod of diensten. Zo weet je zeker dat iedere euro goed besteed wordt en je geen klanten misloopt.

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zichtbaarheid & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

Vindbaar & zichtbaar worden?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw online zicht- & vindbaarheid! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!