Bescherm je online naam

Domeinnaam voor jouw website

Een domeinnaam is de naam van jouw website. Domeinnamen komen tevens in diverse extensies voor. Voor verschillende landen maar ook qua toepassingen zijn er domeinnamen beschikbaar. Je legt een domeinnaam vast voor jouw website of om je merk in diverse landen / regio’s te beschermen. Zo doe je er bijvoorbeeld goed aan om je domeinnaam niet alleen in Nederland, maar ook in België of Duitsland te registreren.

Een domeinnaam kun je registreren om direct te gebruiken of om te bewaren voor later, daarmee verzeker je jezelf ervan dat niemand anders met jouw naam of idee aan de haal gaat. Bij OneStep Media kun je diverse domeinnaam extensies laten registreren voor een scherp tarief, inclusief configuratie en opslag. Wil je ook mailen met je domeinnaam of er een website op plaatsen? In combinatie met onze hosting pakketten is dit allemaal mogelijk.

.nl domeinnaam

€12,- per jaar

.be domeinnaam

€18,- per jaar

.com domeinnaam

€22,- per jaar

.de domeinnaam

€18,- per jaar

.eu domeinnaam

€14,- per jaar

.net domeinnaam

€28,- per jaar

.org domeinnaam

€28,- per jaar

.co.uk domeinnaam

€18,- per jaar

.uk domeinnaam

€18,- per jaar

Domeinnaam laten registreren door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij een domeinnaam

Wij registreren jouw gewenste domeinnaam en zetten deze op jouw naam of die van je bedrijf. Zo ben je wettelijk eigenaar van de domeinnaam. Wil je hem direct gebruiken of nog even parkeren? Beide opties zijn mogelijk.

Voordelen van OneStep Media

  • Direct geregistreerd: wij registreren jouw domeinnaam direct
  • Wij denken met je mee: advies nodig? Wij adviseren graag

Blijf ik eigenaar van de domein?

Ja, de domeinnaam wordt op jouw naam of die van je bedrijf geregistreerd. Zo blijf je de wettelijke eigenaar van de domeinaam.

Kan ik mijn domeinnaam elders onderbrengen?

Ja, wanneer je besluit de domeinnaam elders te willen onderbrengen kun je een verhuiscode aanvragen waarmee je de domeinnaam elders kunt onderbrengen.

Wat is de contractduur van een domeinnaam?

De contractduur van domeinnamen is minimaal 1 jaar. Wil je hem direct voor meerdere jaren vastleggen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Kan ik een domeinnaam doorlinken?

Ja, je kunt een domeinnaam laten doorlinken naar een andere domeinnaam. Bijvoorbeeld wanneer je een variatie op je domeinnaam hebt vastgelegd.

Kan ik mailen met mijn domeinnaam?

Ja, wanneer je een domeinnaam afneemt in combinatie met een hosting pakket kun je mailen met unieke adressen vanuit dit domein.

Domeinnaam vastleggen?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van onze domeinnamen! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

Domeinnaam vastleggen?

Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van onze domeinnamen! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!