Lead Generatie

Lead generatie door goede vindbaarheid en social media marketing.

 

Lead generatie voor dienstverleners

‘Met onze unieke aanpak genereer je meer leads via je website’

 

Als ondernemer ben je continu opzoek naar nieuwe leads voor je onderneming. OneStep Media helpt je hierbij. Als online marketing bureau hebben wij de krachten van websites, zoekmachine optimalisatie en social media marketing gebundelt om een centraal medium te maken die dagelijks nieuwe leads voor jouw onderneming genereert. Dit doen wij door het inzetten van een conversie verhogende website in combinatie met online vindbaarheid binnen de bekende zoekmachines. Daarnaast verhogen wij de conversie van je website door te werken met re-target advertenties op de social media platformen. Met deze methode ontwikkelen we een plek die iedere dag voor jouw aan de slag gaat om nieuwe leads te genereren voor je onderneming.

Restaurant Merano

2500+ unieke bezoekers per maand
14+ nummer #1 posities in Google.

Homan Makelaardij

1000+ unieke bezoekers per maand
900+ posities gestegen in 2 maanden

650+ unieke bezoekers per maand
85% meer contact aanvragen

Bekijk ons volledige Portfolio

Hoe lead generatie werkt

‘En hoe wij het voor jouw onderneming succesvol kunnen toepassen’

 

Bij leadgeneratie gaan wij aan de slag om meer leads te genereren voor jouw onderneming. Dit doen wij met een mix van website, zoekmachine optimalisatie en social media marketing. Door deze 3 online marketing methodes te bundelen zorgen we voor een automatische en structurele stroom aan nieuwe leads voor je onderneming.

Aller eerst ontwerpen en bouwen wij een professionele website die past bij jouw onderneming en weerspiegelt waar je voor staat. Daarna gaan we aan de slag om in kaart te brengen welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw onderneming. Voor deze zoekwoorden schrijven we unieke pagina’s en zorgen we ervoor dat deze zichtbaar worden binnen de zoekresultaten van zoekmachines. Daarnaast is het van belang dat we de autoriteit van jouw website verhogen. Ook dit nemen we je uit handen.

Optioneel breiden we de leadgeneratie campagne uit met social media marketing waarbij we bezoekers van jouw website gaan re-targetten waardoor we een verhoging van de conversie zien. Dit alles in combinatie met jouw vindbare website zorgt voor een stroom aan nieuwe leads voor jouw onderneming.

Mogelijkheden bespreken?
Wij staan je graag te woord.

Mogelijkheden bespreken?

‘Wij staan je graag te woord.’

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website of online marketing? Wij staan je graag te woord. Maak gebruik van het contact formulier of bel ons direct op 024 – 2022 029.

Offerte op maat

Passend bij je budget

Meer bezoekers en leads

Website of Webshop

Inzicht in kosten

100% gratis en vrijblijvend

Meer dan 8 jaar ervaring

 Of bel direct met Bas op 024 – 2022 029

  Klik hier om direct met Bas te bellen