Wat wij doen

Wij maken vindbare websites die stuctureel meer leads genereren.

 

OneStep Media maakt je online vindbaar 

‘Door een combinatie van website, SEO & Social Media Marketing’

 

Als online marketing bureau zorgen wij voor vindbare websites voor dienstverleners die iedere maand stuctureel nieuwe bezoekers, leads en klanten genereert. Dit doen wij door het ontwerpen en bouwen van professionele websites die geschikt zijn voor ieder apparaat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze websites goed vindbaar zijn binnen de zoekmachines. Daarmee genereren we meer leads door te scoren op belangrijke zoekwoorden inclusief een social media campagne die zorgt voor een hoger conversie percentage. Met onze aanpak ben je altijd en overal zichtbaar bij je ideale doelgroep en maken we samen een online succes verhaal.

01

Website
Design

Je website is dé plek waarmee je jouw bedrijf online zichtbaar maakt. Mede daarom moet je website uitstralen waar jouw bedrijf voor staat, gemakkelijk in gebruik zijn en je dagelijks helpen met je onderneming. Wij luisteren naar jouw wensen en verwachtingen en vertalen dat naar een maatwerk website die precies aansluit bij jouw wensen en ideeën.

lees meer

02

Zoekmachine Optimalisatie

Grote kans dat er momenteel iemand opzoek is naar jouw diensten of producten in de zoekmachines. Daarom is het belangrijk dat jouw merk en onderneming goed zichtbaar is binnen deze zoekmachines. Wij helpen je om een stabiele en hoge ranking binnen de zoekmachines te bereiken en zetten dit succesvol voor je in voor meer leads.

lees meer

03

Social Media Marketing

Als ondernemer is het belangrijker dan ooit geworden om online zichtbaar te zijn. Naast het vindbaar maken van je website zorgen wij voor meer merkbekendheid, conversies en leads door middel van effectieve online marketing campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast zetten we social retarget campagnes in voor meer conversie.

lees meer

Restaurant Merano

2500+ unieke bezoekers per maand
14+ nummer #1 posities in Google.

Homan Makelaardij

1000+ unieke bezoekers per maand
900+ posities gestegen in 2 maanden

Ieder z’n Vak

650+ unieke bezoekers per maand
85% meer contact aanvragen

Bekijk ons volledige Portfolio

Leadgeneratie voor dienst verleners

‘Met onze unieke aanpak genereer je meer leads via je website’

 

Als ondernemer ben je continu opzoek naar nieuwe leads voor je onderneming. OneStep Media helpt je hierbij. Als online marketing bureau hebben wij de krachten van websites, zoekmachine optimalisatie en social media marketing gebundelt om een centraal medium te maken die dagelijks nieuwe leads voor jouw onderneming genereert. Dit doen wij door het inzetten van een conversie verhogende website in combinatie met online vindbaarheid binnen de bekende zoekmachines. Daarnaast verhogen wij de conversie van je website door te werken met re-target advertenties op de social media platformen. Met deze methode ontwikkelen we een plek die iedere dag voor jouw aan de slag gaat om nieuwe leads te genereren voor je onderneming.

‘Wij werken o.a. voor deze bedrijven:’

Mogelijkheden bespreken?
Wij staan je graag te woord.

Mogelijkheden bespreken?

‘Wij staan je graag te woord.’

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website of online marketing? Wij staan je graag te woord. Maak gebruik van het contact formulier of bel ons direct op 024 – 2022 029.

Offerte op maat

Passend bij je budget

Meer bezoekers en leads

Website of Webshop

Inzicht in kosten

100% gratis en vrijblijvend

Meer dan 8 jaar ervaring

 Of bel direct met Bas op 024 – 2022 029

  Klik hier om direct met Bas te bellen