budget website ok
Budget websites

Met een kleiner budget een professionele website

Ben jij een startende ondernemer, heb je een nieuw plan voor een onderneming of wil je simpelweg op een laagdrempelige manier beginnen met een website? Dan is een budget website van OneStep Media de uitkomst voor jou.

Met een budget website van OneStep Media zetten we in korte tijd een professionele website neer, door te kiezen uit honderden vooraf gemaakte sjablonen welke naar wens ingevuld kunnen worden met je eigen foto’s en teksten. Zo maken we het mogelijk om ook met een kleiner budget over een professionele website te kunnen beschikken.

budget website ok
Budget website laten maken door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij onze budget websites

Bij een budget website staat de vormgeving aan het begin van het traject vast. Met keuze uit honderden professionele vooraf gemaakte sjablonen is er altijd een sjabloon welke aansluit bij jouw onderneming en wensen. Op die manier kunnen we laagdrempelig een website aanbieden voor ondernemers met een kleiner budget waarmee je nog altijd professioneel voor de dag komt.

Voordelen van de budget websites van OneStep Media

 • Professionele sjablonen: door echte programmeurs & designers gemaakt
 • Keuze uit 100+ opties: voor iedere branche en onderneming voldoende keuze
 • Modern en voor elk apparaat: alle budget websites zijn mobiel vriendelijk ontwikkeld

Zijn budget websites snel?

Ja, hoewel we spreken over een budget website beschik je met onze pakketten over een professionele website die ook technisch goed in elkaar zit.

Werken budget websites ook op mobiel?

Ja, wij werken uitsluitend met sjablonen welke goed functioneren op zowel mobiel, tablet als desktop.

Kan ik gemakkelijk zelf de website aanpassen?

Ja, met een galerij aan vooraf gemaakte ‘bouwblokken’ kun je gemakkelijk en snel invulling geven aan je website. Denk aan een fotogalerij, videospeler of contactformulier.

Waarom kiezen voor een budget website?

Budget websites zijn de ideale oplossing voor (startende) ondernemers die met een kleiner budget toch professioneel voor de dag willen komen op het internet. Met onze pakketten maken wij het mogelijk voor ondernemers, groot en klein om over een professionele website te beschikken.

Wat is het verschil tussen budget en maatwerk?

Bij een maatwerk website wordt echt alles op maat gemaakt. Dit houdt in dat er een uniek design (sjabloon) ontworpen en gebouwd wordt naar wens. Tevens zijn bij maatwerk  opties om systemen naar wens vorm te geven. Bij een budget website zit dit maatwerk er niet bij, daar wordt gebruik gemaakt van vooraf gemaakte sjablonen die enkel op kleur en inhoud aangepast kunnen worden.

Met een kleiner budget professioneel online:

De kracht van onze budget websites

Wanneer je bijvoorbeeld pas met je onderneming bent begonnen, is het voor te stellen dat je voor je website een kleiner budget beschikbaar hebt dan wellicht zoals bij al gevestigde ondernemingen. Budget websites van OneStep Media bieden dan uitkomst.

Door gebruik te maken van een galerij van honderden vooraf gemaakte sjablonen, lukt het ons om voor een lage prijs een professionele budget website aan te bieden. Deze sjablonen zijn gemakkelijk aan te passen qua content en worden tijdens de ontwikkelfase aangepast aan jouw eigen huisstijl wat betreft kleuren en logo. Zo zorgen we ervoor dat je website altijd uniek is. Tevens beschikken deze sjablonen over vele zogenaamde “bouwblokken” waarmee je de website echt een eigen draai kunt geven. Het toevoegen en aanpassen van pagina’s gaat gemakkelijk en wij zorgen voor de technische elementen van de website.

Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!


  Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

  bas
  Budget website laten maken?

  Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

  Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw eigen budget website! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

  bas
  Budget website laten maken?

  Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

  Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden voor jouw eigen budget website! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!