Budget webshops

Met een kleiner budget een professionele webshop

Ben jij een startende ondernemer, heb je een uit de hand gelopen hobby of wil je simpelweg op een laagdrempelige manier beginnen met een webshop? Dan is een budget webshop van OneStep Media de uitkomst voor jou.

Met een budget webshop van OneStep Media zetten we in korte tijd een professionele webshop neer. Met behulp van honderden vooraf gemaakte sjablonen kunnen we naar wens de webshop invullen met je eigen foto’s, teksten en producten. Zo maken we het mogelijk om ook met een kleiner budget over een professionele webshop te kunnen beschikken.

Budget webshop laten maken door OneStep Media

Dit kun je van ons verwachten bij budget webshops

Bij een budget webshop staat de vormgeving aan het begin van het traject vast. Met keuze uit honderden professionele vooraf gemaakte sjablonen is er altijd een sjabloon welke aansluit bij jouw onderneming en wensen. Op die manier kunnen we  laagdrempelig een webshop aanbieden voor ondernemers met een kleiner budget waarmee je altijd professioneel voor de dag komt.

Voordelen van OneStep Media

 • Professionele sjablonen: door echte programmeurs & designers gemaakt
 • Keuze uit 100+ opties: voor iedere branche en onderneming voldoende keuze
 • Modern en voor elk apparaat: alle budget webshops zijn mobiel vriendelijk ontwikkeld

Is mijn budget webshop snel?

Ja, hoewel we spreken over een budget webshop beschik je met onze pakketten over een professionele webshop die technisch goed in elkaar zit, snel laadt en mobiel vriendelijk is.

Werkt mijn budget webshop ook op mobiel?

Ja, wij werken uitsluitend met sjablonen welke goed functioneren op zowel mobiel, tablet als desktop.

Kan ik mijn webshop gemakkelijk zelf beheren?

Ja, met een galerij aan vooraf gemaakte ‘bouwblokken’ kun je gemakkelijk en snel invulling geven aan je website. Denk aan een fotogalerij, videospeler, contactformulier en natuurlijk jouw webshop producten.

Waarom kiezen voor een budget webshop?

Budget webshops zijn de ideale oplossing voor (startende) ondernemers die met een kleiner budget toch professioneel voor de dag willen komen op het internet. Met onze pakketten maken wij het mogelijk voor ondernemers, groot en klein om over een professionele webshop te beschikken.

Wat is het verschil tussen budget en maatwerk?

Bij een maatwerk webshop wordt echt alles op maat gemaakt. Dit houdt in dat er een uniek design (sjabloon) ontworpen en gebouwd wordt naar wens. Tevens zijn er bij maatwerk opties om systemen naar wens vorm te geven. Bij een budget webshop zit dit maatwerk er niet bij, daar wordt gebruik gemaakt van vooraf gemaakte sjablonen die enkel op kleur en inhoud aangepast kunnen worden.

Met een kleiner budget professioneel online:

De kracht van onze budget webshops

Wanneer je bijvoorbeeld pas met je onderneming bent begonnen dan is het voor te stellen dat je voor je webshop een kleiner budget beschikbaar hebt dan wellicht zoals bij al gevestigde ondernemingen. Budget webshops van OneStep Media bieden dan de uitkomst.

Door gebruik te maken van een galerij van honderden vooraf gemaakte sjablonen lukt het ons om voor een lage prijs een professionele budget webshop aan te bieden. Deze sjablonen zijn gemakkelijk aan te passen qua content en worden tijdens de ontwikkelfase aangepast aan jouw eigen huisstijl wat betreft kleuren en logo. Zo zorgen we ervoor dat je webshop altijd uniek is. Tevens beschikken deze sjablonen over vele
zogenaamde “bouwblokken” waarmee je de website echt een eigen draai kunt geven. Het toevoegen en aanpassen van pagina’s gaat gemakkelijk en wij zorgen voor de technische elementen van de website.

Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!


  ? Je gegevens worden veilig verzonden. Een telefoonnummer is niet verplicht.

  Budget website laten maken?

  Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

  Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van onze budget webshops! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!

  Budget website laten maken?

  Bel nu, straks of wanneer het uitkomt naar 024 – 2022 029

  Bas vertelt je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van onze budget webshops! Liever mailen? Dat kan via onderstaande knop!